Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 16:53 Dziewczyna a papierosy
Panowie, czy nie odstrasza was widok dziewczyny która pali papierosy? Ja np jak widze fajna laske z fajką w gebie to od razu mnie odrzuca :/ wogole nie do przyjęcia jest to dla mnie...
to zalezy od tego jaki kto ma charakter.. ja osobiście nie nawidze papierosów i nie wiem jak to świństwo mozna palić.. ;|
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
No nie dodaje to uroku ale bez przesady. Nie jest to coś nie do przyjęcia dla mnie :-)
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Ja np jak widze fajna laske z fajką w gebie to od razu mnie odrzuca
eee tam pierdzielisz bzdeta :P
wszystko jest do zaakceptowania łosiu :P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
e.e.e. nie prawda ja jakoś palę i nie tracę tym zainteresowania wsród mężczyzn ani nikt mi nie mówi, ze z tego powodu nie będzie mnie lubił
tu nie chodzi o to,czy będzie lubił, czy nie.. źle to ujęłam po prostu ;P chodzi o to, co ten temat sądzą mężczyźni.. pytałam wielokrotnie wielu facetów, co myślą na temat palących lasek i każdy z nich jednogłośnie powiedział, że nie znoszą papierosów u dziewczyn!
Ostatnio zmieniony przez niuniaa (; Pon 10 Wrz, 2007 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Ja np jak widze fajna laske z fajką w gebie to od razu mnie odrzuca wogole nie do przyjęcia jest to dla mnie...
Ja mogę to powiedzieć o mężczyznach.
Fajki, to nałóg, w dodatku zupełnie niepotrzebny.
Nie rozumiem, po co to zaczynać w ogóle.
Jakoś bardzo mi nie przeszkadza, jeśli osoba paląca nie przebywa ze mną dość długo np. codziennie. Można się niby przyzwyczaić, ale jednak nadal będzie mi to przeszkadzało.
No i fakt, trochę to beznadziejnie wygląda, ale w końcu wszystko jest dla ludzi, a jak nie kobiety, bo się to nie podoba mężczyzną i nie mężczyźni, bo się to nie podoba kobietą, to kto ma palić?
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
a jak nie kobiety, bo się to nie podoba mężczyzną i nie mężczyźni, bo się to nie podoba kobietą, to kto ma palić?
Według mnie nikt... palenie, to tak jak stwierdziłas bezsensowny nałóg... Niedość, że jak się zacznie, to nie mozna rzucić, to jeszcze jak sie pali, to można sie nabawić takich chorób... ja nigdy nie zaczne, i bęfzie supper,...
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum