_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
nie porownuj str8 do Clinigue, czy Kalvina Cleina lub Gyvienchy.. Bo to tak jakbys porownywał jazde maluchem do jazdy Porshe
Warto zainwerstowac w dobre perfumy.
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
Co do drogich perfum mam takie samo zdanie co sucker . Po co aż tyle przepłacać, kiedy tańsze perfumy nie rzadko okazują się lepsze
Po to, że jak psikniesz się takimi perfumami to czujesz je prze tydzień na ubraniu Tydzień to za mało ostatnio się psiknełem kolegi perfumami to nie prałem bluzy przez 2 tyg bo było czuć ten zapach. Ananasek ma racje warto zainwestowac 150 zł. Wydatek spory ale na 7 miesięcy 100 mln spokojnie starcza
Dokładnie, ja jak sie popsuikam moim Kalvinem Cleinem po ubraniu to jak je wypiore to nadal pachnie, dlatego psikam sie na skorze.. czasami po kąpieli jeszcze czuć zapach perfum na ciele.. a takimi za 20-30 zł.,... psikne sie 5 razy i za 3 h nic nie czuć.
Poza tym dobre perfumy to takie perfumy, ktorych Ty (jako ich właściciekl ) nie czujesz, tylko czuje je ktoś. Oznacza to, ze są zgodne z Twoim ph.
Od chłopaka nie musi jakoś pachnieć fest oryginalnymi perfumami,
podstawa: by był świeży, zadbany, umyty, zapach mile widziany, byle nie mocny, nie duszący. I tyle
świeży, zadbany, umyty (wiem, to jest jasne, ze trzeba sie myc, dbac o sebie itp, ale jednak nie kazdy o tym wie...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum