[b]Gianni[/b], mraugh! wyglada facet bardzo sexy , podoba mi sie Wrr.. ;-)
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
4. Jeśli nosi jeansy - nie kupuj rzeczy białych. Nowe jeansy farbują (zawsze).
To miałem na myśli. Jockey - dobre, jedne z niewielu stosujących Y-front, Schiesser - ok. Właśnie dziś robiłem porządki w szafie i wywaliłem 2 komplety
To co, Gianni - kończymy ten wątek? Niech żyją eksperci d/s kalesonów
Hey BonuSS - za to nie idzie się do więzienia... najdalej zmarznie ci tyłek lub los cojones Oprócz tego - każdy lubi to co lubi... ja lubię m.in. rybki oraz jak trzeszczy śląski wungiel w piecu. Każdy jest inny - zawsze też możesz spróbować dołączając do kalesonowej braci
_________________ Nie ma to jak para sargońskich spodni: dobre na polowanie i wystawną kolację
Ja akurat mam pracę siedzącą, czasem wybiegam na zewn., ale pizga mi po plecach zdrowo. Biurko mam koło okna - więc argumentów na co dzień mam sporo A poza tym.... kurcze, coś ma racji Gianni - faceci wyglądają w tym po prostu dobrze
_________________ Nie ma to jak para sargońskich spodni: dobre na polowanie i wystawną kolację
[quote="Chode"]Ja akurat mam pracę siedzącą, czasem wybiegam na zewn., ale pizga mi po plecach zdrowo. Biurko mam koło okna - więc argumentów na co dzień mam sporo A poza tym.... kurcze, coś ma racji Gianni - faceci wyglądają w tym po prostu dobrze [/quote]
a mi się strasznie nie podobają kalesony. Te na ostatnim rysunku jeszcze ujdą, ale poprzednie - porażka.
Noście, żeby wam tylko nie odmarzły, ale nie chciałabym zobaczyć chłopaka w samych kalesonkach.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[quote="Exist"]a mi się strasznie nie podobają kalesony. Te na ostatnim rysunku jeszcze ujdą, ale poprzednie - porażka.
Noście, żeby wam tylko nie odmarzły, ale nie chciałabym zobaczyć chłopaka w samych kalesonkach.[/quote]
Gianni - jesteś fetyszystą. Zrozum mnie dobrze - podziwiam Cię i szanuję
Właśnie wróciłem z podróży.... na dziki wschód. Przypomniałem sobie o tym wątku, kiedy ukraiński pogranicznik kazał mi wysiadać z auta na mrozie Nawet nie wiecie jak ciepło o was pomyślałem
[ Dodano: Pią 02 Sty, 2009 02:22 ]
[quote="Exist"]a mi się strasznie nie podobają kalesony. Te na ostatnim rysunku jeszcze ujdą, ale poprzednie - porażka.
Noście, żeby wam tylko nie odmarzły, ale nie chciałabym zobaczyć chłopaka w samych kalesonkach.[/quote]
Exist - a gdyby tak przystojny gentleman, ubrany oczywiście tylko w tę "niepociągającą" część swojej garderoby, np. z różą w zębach, zbliżał się ku tobie aby odrobinę Cię zaczepić swoimi fioletowymi czółkami (pacz na mój avatar) - co ty na to? Przeszkadzałoby Ci to?
lol, no przecież nie przekreśliłabym chłopaka tylko dlatego, że miałby na sobie kalesony. Tą część garderoby zawsze można zdjąć.
Nie podoba mi się to i tyle. Nawet na powyższym rysunku.
W noce niespane..
Jego imienia."
[b]BonuSS[/b], żebyś wiedział, że też mi się nie podoba:<.
ale co zrobić..
W noce niespane..
Jego imienia."
Jaki nowy rok? Już po nowym roku Święta mijają a fetysze zostają Ogólnie przyznam się, bardzo mnie bawi ta dyskusja oraz nasze w niej zaangażowanie! W ramach życzeń noworocznych powiem, że tak długo jak miłość bądź nienawiść do kalesonów będzie zaprzątać nasze głowy - tak długo jest dobrze i nie mamy większych zmartwień. Z całego serca wszystkim nam tego życzę
[b]BonuSS[/b], mi rajstopy się też nie podobają, zdecydowanie lepiej wyglądają pończochy.
A jeśli chodzi o kalesony, to jeśli chłopak chce, to niech chodzi, ale mnie jakoś to nie podnieca, ani nie pociąga.: )
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum