Od koleżanki : "Nie ruchaj się bo Ci palec do oka wsadzę" A chciała powiedzieć "Nie ruszaj się bo Ci palec do oka wsadzę". A wsadzała bo mi coś wpadło.... D
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała.
A w dwa lata później patrzy, czy któryś nie ocalał.
Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, powoli przyzwyczajam się do swej obojętności i tak sobie czasem myślę, że lepiej by było, gdyby nie było mnie.../Happysad
Ja na przykład spotkałem się z odpowiedzią laski. Kumpel się zapytał się czy chce mieć chłopaka. A ona na to " Nie chcę mieć w gim. a jak coś to w 3 klasie, ale chyba nie bo zawalę naukę... " A kilka dni po tym widzę ją z kolesiem się przytulają itd. - nie skomentuje
Ostatnio zmieniony przez Marde Pon 31 Mar, 2008 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum