Że niby przede mną ? xP
No ale dobrze,chwalić Ci tę "obronę" :> :-)
Ananasek napisał/a:
Każda kobieta jest piękna/ładna, ale nie każda potrafi podkreślic to co ma w sobie najładniejszego
Właśnie.Nie ma kobiet ładnych i brzydkich.Są poprostu kobiety ładne i zaniedbane.
Wystarczy znaleść swój styl i z dumą patrzeć w lusterko (ale bez przesady drogie panie,aby nie popaść w samouwielbienie i zachwyt )
_________________ Mamy wpływ nie tylko na to co czujemy,
Ale również na to,jakie uczucia budzimy w innych…
Ostatnio zmieniony przez * Magda * Wto 18 Wrz, 2007 22:15, w całości zmieniany 2 razy
Najpiękniejsza dla mnie.?? :P
To oczywiście moja Ewelinka
Może powiem kto kiedyś był dla mnie najpiękniejszy...
Nelly Furtado
_________________ ''Wojny zaczynają się i kończą, ale Moi żołnierze pozostają wieczni''™ 2Pac R.I.P
''Wierze w wolność dla wszystkich, nie tylko dla czarnych ludzi''™ Bob Marley R.I.P
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8708/18kjtu4.gif[/IMG][/URL]
Dupa Dupa Dupa! Moim ideałem kobiety jest moja dziewczyna! a nie zadna podrasowana panienka z google grafika... jak tu sie zakochac jak znamy takie modelki/piosenkarki/aktorki jedynie z wyglądu, chyba ze ktos jest inny i patrzy tylko na ciało... Dla prócz wygladu zewnetrzengo jest wnetrze(wiem ze pisze jak baba). Po co mi zaj***sta brunetka czy tam blondynka(jak kto woli) z zajebistymi cyckami, dupcią, nogami i twarzą penelope cruz skoro ma w głowie pioch i sypie sie... uszami.
Pozrdo
wiem ze temat duzo w plecy, ale nie mogelm zniesc tychg durnych postów ktora to jest 'moim idealem'^^ moze ktos to przeczyta, a moze nie, moje zdanie i tego sie trzymac trzeba;P
Ostatnio zmieniony przez kajcior Sro 26 Mar, 2008 20:36, w całości zmieniany 1 raz
a moim idealem jets moja dziewczyna mmm...
a nie jakies tam cizie xP
kiedys podobala mi sie carmen electra z jakies 2 lata temu :/
CE 1
_________________ Jestem tym kim jestem...
Dla mnie wartosc jest zmienna, a stala ulega zatraceniu...
Tak ogolnie to mam wszystkich w dup*e poza jedna
istotka i rodzinka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum