kazda z tych kobiet jest taka sama jak inne...photoshop i 3godzinny make-up czyni cuda.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
_________________ "Byłem taki sam jak Ty jesteś teraz
Maska dorosłości, piwo i papieros
Podkrążone oczy na dziecinnej twarzy
Ręce jak patyki, na nich tatuaże"
No to trzeba się trochę zainteresować. Ja widziałem Penelope Cruz bez makijażu i jest równie piękna, więc nie może być mowy o miłości do photoshopa. Czyżbym słyszał kobiece głosy zazdrości ? A ideał - no cóż miałem na myśli kobietę, którą uważacie za najpiękniejszą i najbardziej w Waszym guście.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
kazda z tych kobiet jest taka sama jak inne...photoshop i 3godzinny make-up czyni cuda.
Oj tak.Jednak na świecie żyją naprawdę piękne kobiety(i nie muszą byc poprawiane przez photoshop)
Dlatego warto bardziej zwracac uwagę na kobiety które żyją obok was,a nie w mediach.
_________________ Mamy wpływ nie tylko na to co czujemy,
Ale również na to,jakie uczucia budzimy w innych…
Eh dobija mnie to. 90% dziewczyn nazywa wszystkie aktorki sztucznymi i brzydkimi. A może trochę obiektywizmu?
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
90% dziewczyn nazywa wszystkie aktorki sztucznymi i brzydkimi.
Nie wszystkie,ale większość.
Piękna jest np. Eva Langoria nawet bez makijażu.
Paris Hilton-tragedia ! bez makijażu lepiej niech nie wychodzi z domu ;/
Albo Doda...ma ładny głos,jednak jej wizerunek jest zbyt odważny.Rozumiem,ma ładne ciało więc pokazuje,tyle ze za dużo.Nieraz czytałam w necie jak jacyś faceci pisali "Ale bym ją wyr***ał"
Przykro.
_________________ Mamy wpływ nie tylko na to co czujemy,
Ale również na to,jakie uczucia budzimy w innych…
Ostatnio zmieniony przez * Magda * Pią 10 Sie, 2007 23:30, w całości zmieniany 1 raz
Eh dobija mnie to. 90% dziewczyn nazywa wszystkie aktorki sztucznymi i brzydkimi. A może trochę obiektywizmu?
Nie wszystkie są sztuczne, ale prawda jest jednak taka, że większość jest albo po operacji plastycznej, albo jej zdjęcie, zanim dostanie się do magazynu, zostaje poddane obróbce.
Tak naprawdę, to chyba nie znam kobiety, która by mnie aż tak bardzo zachwyciła swoją urodą. Są ładne i piękne kobiety, ale żadna mnie nie powala: D
[ani z mediów, ani z najbliższego otoczenia;)]
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum