[quote="Adek_basket"]160-165 to wzrost jak dla mnie idealny[/quote]
to ja, to ja
czasem taki niski wzrost przeszkadza, np. dzisiaj składałam życzenia koledze, który ma 2 metry
ciężko było sie przytulić xD
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[quote]czasem taki niski wzrost przeszkadza, np. dzisiaj składałam życzenia koledze, który ma 2 metry
ciężko było sie przytulić[/quote]no tak, w mojej klasie było podobnie. Śmiesznie to wyglądało. Koleś 2 metry, dziewczyna jakieś 160 cm wzrostu.
ja w szpilkach mam jakies 175-177 cm wzrostu...
i leje na to tak w nich podpindziam
tyle ze nie w spodniach...bo mam yy troche dlugie nogii i jeszcze jak zaloze szpile...to nogawki sa za krotkie D
a ne chce wygladac jakbym miala wode w piwnicy D
[quote="Maciek"]no tak, w mojej klasie było podobnie. Śmiesznie to wyglądało. Koleś 2 metry, dziewczyna jakieś 160 cm wzrostu.[/quote]
Eeeej! to wcale nie wygląda głupio! To jest urocze, jak dziewczyna jest malutka, a chłopak wysoki. Bo ją może przyyytulić tak, że jej nie widać i w ogóle.. No. Tak sobie wmawiam
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[quote="~biała~"]To jest urocze, jak dziewczyna jest malutka, a chłopak wysoki. Bo ją może przyyytulić tak, że jej nie widać i w ogóle.. No. Tak sobie wmawiam [/quote]
nio wlasne dziewczyny niskie...sa wg mniej urocze..
ale wysoki wzrost i dobra postawa...to duzy atut.nie tylko u mezczyzn;)
Ostatnio zmieniony przez dziabot Pon 18 Lut, 2008 16:47, w całości zmieniany 1 raz
ja w sumie nie jestem zbyt wysoka, mam 168 cm :P ale jakoś nie narzekam
[quote="~biała~"]Eeeej! to wcale nie wygląda głupio! To jest urocze, jak dziewczyna jest malutka, a chłopak wysoki. Bo ją może przyyytulić tak, że jej nie widać i w ogóle.. No. Tak sobie wmawiam [/quote]
uwielbiam gdy chłopak jest odemnie dużo wyższy.. wyglądam przy nim jak jakiś krasnal hehe, ale cudniee jest sie do takiego kogoś przytulić, "schowac się" w jego ramionach.
_________________ ...samotna wśród ludzi, którzy myslą "ona nigdy nie jest sama"...
[quote="Lady_H_H"]
uwielbiam gdy chłopak jest odemnie dużo wyższy.. wyglądam przy nim jak jakiś krasnal hehe, ale cudniee jest sie do takiego kogoś przytulić, "schowac się" w jego ramionach.[/quote]
Ja też. I nie wygląda to głupio, a nawet wręcz przeciwnie. Dziewczyna przy takim czuje się dużo bezpieczniej...
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum