_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Według waszych kryteriów muszę sobie znaleźć dziewczynę co ma 180, to pozamiatane
Znacie jakąś
a 171 może być? :mrgreen:
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Pon 30 Lip, 2007 16:39, w całości zmieniany 1 raz
dobra :mrgreen:
Nie słuchaj ich :mrgreen:
Ale robie OTa :mrgreen:
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
moi zawsze mieli od 180 do 185...
A wiecie.. podoba mi sie taki wysoki facet obejmujacy niską kobiete- słodko to wygląda
a ja mam kompleks niższości i gdybym miał dziewczynę wyższą od siebie to nie wiem jak by to wyglądało, chociaż "podobno" wszystko zależy od miłości. no cóż, nie dorobię sobie tych 15 cm...
a ja mam kompleks niższości i gdybym miał dziewczynę wyższą od siebie to nie wiem jak by to wyglądało, chociaż "podobno" wszystko zależy od miłości. no cóż, nie dorobię sobie tych 15 cm...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum