Stosujecie coś takiego? Znaczy podbijanie do dziewczyny w barze/klubie etc.? Bajer, zrobienie dobrego wrażenia? Czy to jest dobry pomysł na początek związku? Co myślicie o facetach, którzy szukają dziewczyny w ten sposób? Chodzą po lokalach w poszukiwaniu ładnej pani? Wiadomo że można ich podzielić na kilka kategorii. Co sądzicie?
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Ja się tam nie wiążę z facetami, których poznam na imprezie;) Mam ochotę się zabawić, to szaleję, ale nic poza tym.
Facet nie zrobi na mnie wrażenia zachowaniem, więc jakikolwiek podryw odpada;) Jeśli mi się facet spodoba, to wtedy mogłabym coś zrobić w kierunku, by się do niego zbliżyć. Rzadko, bo rzadko, ale jednak.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote]według mnie to troche głupie szukać dziewczyny w barze lub na imprezie[/quote]
podzielam zdanie :-)
tym bardziej ze laski tak poderwane to zazwyczaj nic ciekawego...
bynajmniej ja tego nie stosuje
_________________ Jestem tym kim jestem...
Dla mnie wartosc jest zmienna, a stala ulega zatraceniu...
Tak ogolnie to mam wszystkich w dup*e poza jedna
istotka i rodzinka...
[quote="altair"]według mnie to troche głupie szukać dziewczyny w barze lub na imprezie[/quote]
czemu ?
to co, już 'normalne' dziewczyny nie mogą przyjsć do baru napić sie piwa czy coś ?
'grzeczna' dziewczynka nie może przyjsc na impreze ?
na impreze same szmaty przychodza ? te łatwe dziewczyny ?
ja zrozumiałam, że właśnie takie coś sugerujesz.
_________________ czasami warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum