hym musicie mnie zrozumieć dla kazdego chlopaka włosy na nogach rosną zakręcone a mi proste więc wole je golić niz mają wyglądać jak nie wiadomo co. Podobno mi się to ustatkuję(tak mowił lekarz) do 20 roku zycia w sumie juz zauwazyłem zmiany i zaczynają mi się krecic
[quote]To w takim razie czego ty używasz?[/quote]
Chodze do kosmetyczki na depilację okolic bikini, w lecie tez nog.
Zima nogi i pachy gole maszynką Wilkinson Intuition.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
a ja hmmm gole się codziennie :P nieraz sobie pozwole na dwu lub kilku dniowy zarost, wtedy wyglądam starzej i czuje sie bardziej meski gole sie mach3 plus pianka i zel po goleniu wszytsko z tej samej firmy ;-)
_________________ "...nieogranicznone są tylko dwie rzeczy: miłość i głupota ludzka..."
jak ja się nienawidzę golić to nawet ciężko to jest tutaj opisać więc golę się tak raz na miesiąc lub dwa i chodzę jak taki rumcajs ;DD a gdy się już w końcu ogolę to wywołuję sensację wśród moich znajomych, wszyscy pytają "wojtek co się stało ?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum