Ja ściągam bardzo rzadko na sprawdzianach. Ale jeszcze nie zdarzyło mi się, żebym ściągała od kogoś. Robię sobie z reguły ściągi na rękach albo na kartce. Przydatne
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
a wy dalej nie rozumiecie że ściąganie to zuo? ; p
Przecież na maturze czy egzaminie gimnazjalnym i tak nikt wam nie pomoże. Lepiej dostać pałę i wiedzieć na czym się stoi niż ślepo brnąć w głąb swojej głupoty.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[quote="Exist"]Przecież na maturze czy egzaminie gimnazjalnym[/quote]
a kto tu mówi maturze, co? ;p ja tam jestem w podstawówce i jest mi z tym nadzwyczaj dobrze. ;d
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
[b]kukiełka.[/b], ok, na pewno ściągając całą podstawówkę, gimnazjum i może liceum jak jeszcze nie dorośniesz, na maturze będziesz bardzo dobrze radziła sobie sama;) Za pare lat zobaczymy
Zresztą ja na prawdę nie rozumiem jak komuś nie wstyd, że ściąga i oszukuje. W innych krajach takie osoby są wyśmiewane, ale wiadomo jaki kraj taki lans..
W noce niespane..
Jego imienia."
[quote="Exist"]ok, na pewno ściągając całą podstawówkę, gimnazjum i może liceum jak jeszcze nie dorośniesz, na maturze będziesz bardzo dobrze radziła sobie sama;) Za pare lat zobaczymy [/quote]
czy ja już nie wspomniałam, że ściągam ŻADKO ?
[quote="kukiełka."]ŻADKO ? [/quote]
RZadko (przepraszam ale musiałam to zrobić, bo aż w oczy razi..)
Moja wypowiedź nie dotyczya akurat Ciebie tylko koleżanki nad moim postem i ogolnie wszystkich którzy ściągają;)
W noce niespane..
Jego imienia."
RZadko (przepraszam ale musiałam to zrobić, bo aż w oczy razi..) [/quote]
każdy popełnia blędy ; ) więc nie musisz się tym zbytnio przejmować.
[quote="Exist"]Moja wypowiedź nie dotyczya akurat Ciebie tylko koleżanki nad moim postem i ogolnie wszystkich którzy ściągają;)[/quote]
no chyba, że tak ; )
[b]kukiełka.[/b], oj wiem, ale wczoraj byłam mega rozdrażniona i wszystko mnie wkurzało, nawet taki glupi błąd;p. Zresztą możliwe że to już sie niedługo skończy, bo podobny jakiś tak facet chce znieść ortogrfie i wyrzucić "ch", "ó" i "rz";p.
W noce niespane..
Jego imienia."
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum