Trudno mi uwierzyć, że ktoś się na to zgodził. Tyle dobrego, że to już nie ja będę cierpiał.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
A jak dla mnie to bardzo dobry pomysł, skonczy sie łazenie z dekoltem do pasa i spodniczkach szerokosci opasek do włosow.
Za moich czasów szkolnych tak sie dziewczyny nie ubierały.
To bardzo pozytywny pomysł.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Uważam że to jeden dobry pomysł pana G. To co się dzieje na korytarzarz jest okropne ja mam 19 lat a nie włożyłambym połowy tego co noszą gimnazjalistki do szkoły nawet na dyskotekę. Z drugiej strony pwinny być ładne i taniw bo w jakieś szmacie chodzić bym nie chciała
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
powinny być ładne i taniw bo w jakieś szmacie chodzić bym nie chciał
to jedyny minus, nie kazdego rodzica stac , aby zakupić dziecku mundurek, ktorych powinien miec conajmniej dwa, a jak nie dwa to chociaz czesci wiecej, np dwie pary spodni czy bluzki.
Ale, na pewno bedą dodawane jakies dodacje ze szkoł czy , od innych sponsorów.
A co do tego jak one sie ubierają to tak, Dark Lady.. masz racje.
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
Nie uwarzam, że to zły pomysł. ale nie przemyślany do końca. Mundurki powinny być tanie oraz ładne, ale przedewszystkim produkowane churtowo w zakładach, a to powinny zaatwiać szkoły. Niestety szanowny pan G nie pomyslał do końca. Teraz każdy musi martwic się o siebie. Mnie już to nie dotyczy, ale brat będzie musiał w tym chodzić. Szkola dała im tylko czarnobiały projekt. To jakas paranoja.
dla mnie to głupi pomysł, może racja że niektórzy przesadzają ze sposobem ubierania się, ale żeby wprowadzać jakies ohydne mundurki..? pisze ohydne bo widziałam mundurki które maja wprowadzić do mojego na szczęście byłego gimnazjum.. już ich prawie nie pamiętam ale tyle co znajduje w mojej pamięci to okropne kolory na okropnym materiale.. ehh moja wychowawczyni założyła taki jeden na siebie by nam go pokazać
Bez sensu. To ograniczanie wolności osobistej. Ja odmówiłbym noszenia mundurka.
a dla mnie to dobry pomysł. juz nie bedzie tego`ubiorowego wywyższania się`.
każdy będzie tak samo ubrany!
inawet taniej wyjdzie, bo na dobra sprawe kupi sie mundurek i koniec ;P nie trzeba będzie wciąz kupowac ciuchów, zeby być modnym!
szkoda, ze ja się juz na to nie załapię.. uczniowie mojej szkoły mają obowiązek nosić wyłącznie ubrania w stonowanych kolorach. głupota! bo w tym wypadku muszę całą garerobę zmienić na szaro-burą :[
_________________ "Największe szczęście w życiu to pewność, że jesteśmy kochani ze względu na nas samych, albo raczej pomimo nas samych."
Bez sensu. To ograniczanie wolności osobistej. Ja odmówiłbym noszenia mundurka.
ja też bym chciała odmówić, tylko, ze ja jeszcze MUSZĘ nosić ten głupi mundurek...
Dla mnie, to debilizm i Pan G. nie przemyślał tego, że może w jakichś szkołach nie noszą dekoltów do pasa i tak dalej...
Akurat w mojej szkole wszyscy ubierają się dość przyzwoicie... Chyba, ze Pan G chce, zeby ludzie nie mieli swojego odmiennego stylu, a jeśli tak, to jest debilem, bo zaraz będzie miała armie umundurowanych dziecek przeciw sobie...
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
mozesz to rozwinąc? jak to ograniczenie wolnosci osobistej.. nie rozumiem, to co 14 letnie gowniary maja chodzic ubrane po szkole jak dziwki i ulicznice?
mozesz to rozwinąc? jak to ograniczenie wolnosci osobistej.. nie rozumiem, to co 14 letnie gowniary maja chodzic ubrane po szkole jak dziwki i ulicznice?
Powiedzmy że każdy lubi się ubierać inaczej i zmuszanie uczniów żeby byli ubrani tak samo to gwałt na ich wolności wyboru. A czy w liceach to nie będzie obowiązywało?
Powiedzmy że każdy lubi się ubierać inaczej i zmuszanie uczniów żeby byli ubrani tak samo to gwałt na ich wolności wyboru
zaden gwałt, tylko zmuszenie tych ludzi aby ubierali sie normalnie, w innych krajach są mundurki i jakos uczniowie nie narzekają, tylko polska młodziez jest taka poryta.
Wolą chodzic jak szmaty i ochlaptusy niz wyglądac na porzadnego ucznia.
Cytat:
A czy w liceach to nie będzie obowiązywało?
co za roznica, szkoła to szkola.
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Wto 14 Sie, 2007 17:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum