U nas w gronie nauczycielek mamy dwie lesbijki xD.
Na lekcji przekazują sobie dzięki biegającym od jednej do drugiej klasy uczniom liściki
Mój kolega kiedyś nam powiedział, że na tych liścikach one sobie piszą coś w stylu 'Nie mogę się doczekać przerwy. Twoja Biedroneczka'.
No według mnie żal
A na dodatek od jednej z nich papierosami śmierdzi na odległość ;/.
_________________ [b]Your minds in disturbia.
It's like the darkness is the light.
Am I scarin' you tonight.
Ain't used to what you like.
[color=darkslateblue]Disturbia, disturbia[/color]...[/b]
Facet od geografii ma takie kędziory na łbie, taką czupryne, że aż żal patrzeć, do tego jescze mówi tak po wiejsku xDDD
Pani od biologii, która nie dawno odeszła, gada po wiejsku np. tutej, wczorej, jesteście klaso pierwszo xD
U mnie jest wiele takich nauczycieli. np. pani od anglika sama przyznała ile ma lat co mnie bardzo dziwi. Jest totalnym bezguściem. Zamiast jakiejś normalnej torebki nosi czarny tornister [!] z napisem '4U'. była siwa i miała włosy do ramion, a jakoś kilka miesięcy temu ścięła je tak do ucha i przefarbowała na kasztanowo-rudawy. Tyle, że te siwe nadal trochę widać i ma odrosty. Jak na nią patrzę to włącza mi się odruch wymiotny xd. W dodatku tak jej jedzie z japy, że jak kiedyś coś tam mi tłumaczyła i się nade mną nachyliła to ja zatkałam nos, po prostu wytrzymać nie mogłam! I myśli, że jest śmieszna a z jej żartów śmieje się tylko Rysiu, czyli chińczyk który chodzi z nami do klasy. Jest jeszcze pani od polaka, która w szafie nie ma bluzek, tylko same sweterki! wkładane przez głowę. To nas tak śmieszy. Jest jeszcze pani od techniki, której wyglądu nie będę opisywać bo za dużo zejdzie, ale powiem o jej zachowaniu. Prawie w ogóle nie obchodzi jej co się dzieje. Siedzi se przy biurku i coś pisze itp. a my se chodzimy po klasie, gadamy, krzyczymy itd. a ona na to nie zwraca uwagi jak inne. Mówi ciągle 'nie mniej jednak' -CIĄGLE! i jest tak niekumata jak nie wiem co! xd to chyba skończę, bo się rozpisałam ;]
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
przez całą szkole nie lubiłem jednej nauczycielki chyba. Kurde nauczyciel też człowiek. I naprawdę da się z nimi dogadać nawet jak jest wymagający itp:)
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
[b]BonuSS[/b], teoretycznie człowiek. Ja miałam jedną babę, która na pewno człowiekiem nie była. W ogóle u mnie w szkole uczą prawie sami starzy ludzie, od 50 wzwyż. Stare sposoby rozwiązywania zadań, prowadzenia lekcji. Uważanie się za niewiadomo co. Z tymi młodszymi spokojnie dało się pogadać, bo traktowali nas jak ludzi, z jednym gościem nawet byliśmy na 'Ty'. Brehowe babki całe życie miałam tylko od angielskiego. i jeszcze biologa w liceum, który marzyl, żeby umrzeć pod tablicą. tak to chamscy ale w miare normalni.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[b]BonuSS[/b], za dobrze jak na mnie i nie uczenie się niczego poza matmą;). Wyniki na pw;p.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum