PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Oceny
Autor Wiadomość

nika440 
początkujący

Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 17:32   

[quote="DominoDancing"]U mnie w szkole jak ktoś ma z niektórych przedmiotów 4 na koniec to już jest kujon..[/quote]
u mnie to samo było w 1 klasie ( ja byłam tą osobą hehe ) ale zmieniło się to 2 gimnazjum było to już obojętne dla innych i zaczeli zauważać korzyści że zawsze mogą jakąś prace domową ściągnąć, albo na sprawdzianie, zawsze się tam zgłoszę do odpowiedzi i teraz nikt na mnie nie mówi kujon, jest normalnie można o wszystkim pogadać ale najlepsze jest to że ja nie jestem kujonem bo nie siedze całe dnie przed książkami czasami się na wagary wyrwę i z wiekiem to się zmienia...

LilHil 
noob

Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 16:56   

U nas jedna miała w pierwszej gimnazjum na koniec 5.6 Ale większość była ponadciągana bo matka uzy w szkole
"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź, więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci, nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie." J.R.R. Tolkien

lavina 
katarynka
Było/ minęło

Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 17:00   

[b]LilHil[/b], no to laska ma jednak przekichane i pewnie nauczyciele widzą w niej tą, która wszystko umie jest najlepsza itd? Nie chciałabym mieć matki nauczycielki :/

Jewel
początkujący

Wysłany: Sro 19 Mar, 2008 17:02   

Ja do 3 gim. miałam paski i w zasadzie nie sprawiało mi to dużego problemu..
W 1 lic. jak dali mi popalić to wylądowałam z 1 na pólrocze.. na koniec 1 klasy tez były przeboje, ale zdałam, teraz już jest ok. Fakt mogłabym się uczyć więcej.. ale szczerze mi się nie chce :) Weszły do mojego grafiku "kontrolowane" wagary (tzn, mowie mamie ze zostaje w domu) i więcej luzu :)

LilHil 
noob

Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 14:10   

Niektórzy ludzie kompletnie powariowali. Jakby oceny miały o wszystkim decydować. Ja podchodzę do tego z dystansem. Nie jestem kujonem a le daje sobię rade w miare dobrze i jestem zadowolona
"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź, więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci, nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie." J.R.R. Tolkien

Marde 
noob

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 21:45   

U mnie na razie nie jest źle. Jestem w 2 gim. I jestem zadowolony

marciaa93
niemowa

Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 12:11   

zawsze jest w klasie jakiś `pupil` nauczyciela. I jak pójdzie do odpowiedzi i niebedzie umiał to nauczycielka powie żeby sie na jutro nauczył (bo niechce mu pogorszać ocen), a jeżeli byłby to `zwykły` uczeń to pała murowana .

a tymi pupilami już nie wygrasz . ! taka niesprawiedliwość jest w tej szkole.
:/

motyl 
stały bywalec
rozwydrzony bachor

Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 14:03   

[quote="marciaa93"]zawsze jest w klasie jakiś `pupil` nauczyciela. I jak pójdzie do odpowiedzi i [b]nie bedzie[/b] umiał to nauczycielka powie żeby sie na jutro nauczył (bo [b]nie chce[/b] mu pogorszać ocen), a jeżeli byłby to `zwykły` uczeń to pała murowana . [/quote]
Wybacz, nie mogę się z tym zgodzić. Jeśli ktoś uczy się cały czas i raz z jakiegoś powodu się nie przygotuje to wiadomo, że każdy potraktuje go inaczej niż kogoś kto wiecznie wszystko olewa i ma w tylnej części ciała.
I błędne jest stwierdzenie 'pupil' w przypadku osoby, która dobrze się uczy. Nie zawsze tak jest.
Na oceny nie narzekam, chociaż nie udało mi sie dociągnąć do 5,0... Bywa:).
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.

Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]

/ [*]

Sakura 
noob

Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 21:01   

Moja najwyższa średnia to 5.2 :) Nie jestem kujonem bo prawie wogóle nie siedze przy książkach, jedynie ucze sie na testy i sprawdziany. Można się zgodzić, ze byłam przez pewien okres czasu pupilkiem. ,,Nauczyłaś się?" jak mówiłam, ze niebardzo to na jutro, a innym od razu 1 :D
Dlaczego dla niektórych ludzi uczucia są nieważne?

Dlaczego taką osobą jesteś TY???

Kochałam Cię, mówiłeś, że ty też..
A jednak porzuciłeś... zraniłeś mnie, wiesz?

Odpowiedz do tematu