Tutaj możemy wyżalić się lub pochwalić naszymi ocenami[color=darkred][/color]
[ Dodano: Sro 12 Gru, 2007 21:18 ]
Nawet jęsli coś jest nie tak to się nie przejmujcie. Znam takich co na jednej lekcji potrafią zdobyć cztery jedynki.
ehhh szkoda gadać o ocenach, dzisiaj miałem chęć jebnąć nauczycielke która mnie pytała i dała mi buta i powiedziała że jak tego do pon nie poprawie to mam poprake z semestru...juz myślałe co jej zrobić może zniszczyść samochód, ale nabyć nitrogliceryne bądź też cyjanowodór D
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
[b]VenomousSnake[/b] niexle myślisz. Mozesz pokombinować z siarkowodorem albo jakąs inną chemią
_________________ Moj kochany
Masz czterdziesci lat
Ludzie myślą, że masz góra trzydzieści
Wyglądasz na jakieś dwadziescia
To dlaczego zachowujesz się jak byś był pieprzonym dziesięciolatkiem?
Ja oceny mam nie najgorsze chociaż:
- w domu w ogóle się nie uczę.
- na lekcjach nie uważam tylko z kumplami gadam.
- szkołę olewam sikiem prostym.
Szkoda tylko, że jedynie z ocenami w ogóle jakoś mi idzie...
A ja jestem zagrożona z fizyki wspaniale !! Po prostu zonk taki, że szok.
A moje uwagi ;/ " Dominika ma niekontrolowane wybuhy smiechu na lekcji historii" Albo "Komentuje lekcje, że nie dqa sie jej prowadzic" dziwne, że wszystko na histroii.
_________________ [color=lightblue] [b] Sprzedam:
kilo myśli
kilo uczuć
kilo trzydzieści namiętności
pół kilo pokusy [/b] [/color]
[quote="Aneta11"][b]VenomousSnake[/b] niexle myślisz. Mozesz pokombinować z siarkowodorem albo jakąs inną chemią[/quote]
siarkowodór jedynie śmierdzi , mozesz wrzucić 1kg sodu do toalety ;d efekt murowany tylko gorzej z Tobą,
a co do tematu to liappa strszna... 5 zagrożen ale juz jedno zazegnałem a kut*** od histori nie ma a ja mam 2 banie do poprawy -.-
wiecie co wam powiem... ja mam gdzieś moje oceny... połowa nauczycieli niesprawiedliwie ocenia... jedni mi dają oceny za nic... inni za byle głupotę obniżają o dwa stopnie. najlepiej sie uczyć dla siebie
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Ja mam dobre oceny chociaz się wogle w domu nieucze i na lekcjach tez nauczycieli niesłycham. Ale za to potrafie jak mnie weżmie do odpowiedzi gadac z nia wogle na tematy niezwiązane z lekcją. I dostac za to oczywiściem 5. Co sie udaje tylko kujonom i to tez niewszystkim.
_________________ "Zycie jest jak ogień, mozna sie ogrzac, mozna sie sparzyc, ale zgasnać kazdy musi"
ale już jest sii nie mam żadnego zagrożenia, dałem kilka kopert i sii D. A jak by mi dała laczka to powiedziałbym jej że ma ładny samochód ;DD przyjamniej nie jest to grożba karalna ;DD
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
ja tez nie mam żadnego zagrożenia na szczęście. ale fizyka tez mi nie idzie ;] nie lubie nauczycielki z resztą ona mnie tez. a z tym niesprawiedliwym ocenianianiem to prawda .. u mnie pani od histori dawała oceny dobre za to czy lubiła ucznia czy nie. A kiedyś była taka sytuacja, ze cała klasa pisała kartkówke i jeden z jej pupilów miał 2 z tego, to ona jak to zobaczyła to powiedziała, ze zrobi nam prezent i nie wpisze tych kartkówek xD a wszystko dlatego, że miał taką ocene lol..
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
A ja wszystkie zagrożenia poprawiłam : DD
Dzisiaj poprawiałam fizykę - miałam olać i poprawiać się w przyszłym tygodniu, bo nic nie umiałam, ale się dowiedziałam, że dzisiaj ostateczny termin i nauczyłam się wszystkiego w 45 min;-) I zaliczyłam x D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
xD
no to ja sie pochwale matmą : 1, 1/1, 2/1, 2 i 3 xD a najfajniesze jest to ze i tak nie mam zagro bo sie zalozylem ze w przyszlym semestrze wygrane na 4 xD wku** mnie klijetka bo nazuca tok myslenia i skresla zadanie nawet gdy mam dobrze pod pretekstem ze nie wie skad mi sie wzial ten wynik ;/ a jestem na biolchemie
_________________ "...nieogranicznone są tylko dwie rzeczy: miłość i głupota ludzka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum