Lubię najbardziej matematyke , fizyke i chemie . ^.^
Natomiast strasznie,strasznie nie lubie biologi i polskiego. -.-
Reszte przedmiotów przeżyje .
; 3
_________________ Panna Anna , o.
Ja nie chodzę - ja latam!
Spadłam z tęczy i mam jedno fioletowe oko.
Analiza dzieła literackiego, baaardzo ciekawy przedmiot, haha :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[quote="~biała~"]Analiza dzieła literackiego, baaardzo ciekawy przedmiot, haha :P[/quote]
Weź nie offtopuj, nawet jeszcze nie miałaś tego przedmiotu :P
Choć przyznam, jest on bardzo ciekawy. Mój ulubiony
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
[b]poem sometimes[/b], weź się wal, ja sie tu wypowiadam, a Ty mi sie wcinasz! będe mieć, oo. I nawet pewnie więcej wiemw tej chwili, niż Ty.
No i wiem jeszcze jaki przedmiot! język staro-cerkiewno-słowiański :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Kocham historię i angielski a odkąd chodze do gimnazjum polubiłam matme. w podstawówce z tego przedmiotu zawsze miałam dostateczny bo mnie nauczycielka nielubiła i jak zdawałam na dobry na świadectwo w 5 klasie to mi chamsko 115 dokładnie pytań wywaliła i miałam na nie odpowiedzieć w jedną godzinę lekcyjną masakra :/ ale przeżyłam niezdałam oczywiście bo niezdazyłam odpowiedzieć na wszystkie i tylko na dostateczny odpowiedziałam ale podstawówke przeszłam z dobrym świadectwem z wyróżnieniami i gdyby nie matma nmiałabym pasek ale w 6 klasie udało mi sie zdobić czwórke na koniec hehe ale i tak do paska brakowało mi 0,07 . w gimnazjum mam na koniec z matematyki bardzo dobry :O więc zaliczam ten przedmiot do moich ulubionych
Nienawidze chemii fizyki i geografii reszta ujdzie w tłumie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum