PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Szkolne wybryki :P
Autor Wiadomość

Natalia16 
noob

Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 18:56   Szkolne wybryki :P

Piszemy tu o sowich (lub nie) wtopach, wpadkach czy jak to tam nazwać ...
Pochwalmy się!!! :D D

Wiesz... Gdy jest się bardzo smutnym kocha się nawet zachód słońca... - Mały Książę

VenomousSnake 
student

Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 19:42   

haha :D D jedna dziewczyna z innej klasy na kartkówce z PO napisała że pierwszą pomoc powinno się udzielać aż nie przyjadą służby specjalne, może FBI :lol: Ktoś jeszcze napisał że pierwszą pomoc powinno sie udzielać tylko 3 min :D D a potem zostawaić ofiare ;DD
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]

Lena 
kompan
``Russian Girl``

Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 19:46   

pamietam jak kiedys przynioslam swojskiego winiacza do szkoly xD
mielismy miec 3 okienka no i mielismy xD
wiec poszlam z moja kumpela i kuzynka do damskiej toalety spozyc ow trunek xD
no i nagle lupp... slyszymy jak ktos wchodzi do kibla wiec szybko schowalam wino do plecaka! To byla wozna, powiedzialysmy ze my tu sobie tylko rozmawiamy i szybko opusilysmy toalete i ruszylysmy na geografie!
Nagle w srodku lekcji ktos glosno powiedzial: jezu , ale tu winskiem wali....
Ja zagladam do plecaka i co?? zapomnialam zamknac butelke i wszystko w moim plecaku plywalo :D D Ksiazki, zeszyty wszystko bylo bordowe i cuchnelo do konca roku :oops:

VenomousSnake 
student

Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 19:48   

U nas ktoś w poniedziałek wytrąbił 2 flaszki bolsa i soczek :D D
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]

Fusion 
przedszkolak

Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 20:37   

Najczarniej wspominam uderzenie nauczycielki. Trenowałem wtedy z dwoma kolegami. Umówiliśmy się, że jeden będzie atakował mnie z przodu, a drugi z tyłu. Gdy ten z tyłu porządnie oberwał, pomyślałem, że mam go na jakiś czas z głowy. Nagle poczułem silne szarpanie za nadgarstek. Odruchowo kontratak i... nauczycielka oberwała w twarz. Całe szczęście zrobiłem to z bardzo niewielką siłą. Mimo to mogło ją to mocno zaboleć, bo trafiłem w łuk brwiowy. Oczywiście przepraszałem wiele razy... i dyrektora i ją. Skończyło się naganą. I tak dobrze, bo znam przypadki, że za coś takiego ludzie wylatywali ze szkoły. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło :-)

:-)

Natalia16 
noob

Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 21:07   

Ja najgorzej wspominam tegoroczne .... znalezienie mojego zeszytu z karykaturami nauzcycieli przez głównego modela- panią od matmy :( Ehhh ale mi wykład dała. A z "nie moich" wybryków to... o jeju wrzeszczenie mojej przyjaciółki przez drzwi WC szkolnego "Ja pierdzielę ale mam sraczkę" xD Dodam że wtedy nauczycielka kontrolowała WC czy nie palimy :|

Wiesz... Gdy jest się bardzo smutnym kocha się nawet zachód słońca... - Mały Książę

Wituś 
inżynier
Kurok

Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 22:11   

hmm była jedna akcja :D siedzimy w kiblu i kumpel poszedł sie odlać razem z fajką ... jeden mu mówi "obstaw" (<-- co znaczy zostaw:P) ten mówi ok.. wchodzi do kabinki sika sika my patrzymy wchodzi dyro :o, dyro podbija to kolesia klepie go w ramie a ten do niego "czekaj k****" dyro dalej go klepie "zaraz K**** nie widzisz ze leje" dyro dalej go szarpie, koleś nie odwracając sie daje fajke do tyłu z tekstem "bierz trzy i spier*****) ... umarłem :x

Patk@ 
technik
upadły anioł...

Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 22:59   

Siedzimy na wykładzie,dość nuuudnym."Kiepski" usną,wszyscy się kapneliśmy jak chrapać zaczynał. xD Ku naszemu przerażeniu profesorek łysy zadał mu pytanie:Co zrobisz jak ceny akcji spadają?-A on dalej śpi.W końcu profesor krzykną to samo pytanie(nawet sie nie kapną,że Kiepski śpi :) trzeba dodać że było słabe oświetlenie,bo projekcja)_kiepski sie ockną i na wpół śpiącego:
-Czekaj k**** śpie!
Płakałam...po tobie

madziulkaxD 
przedszkolak

Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 14:34   

[quote="G!s"]hmm była jedna akcja :D siedzimy w kiblu i kumpel poszedł sie odlać razem z fajką ... jeden mu mówi "obstaw" (<-- co znaczy zostaw:P) ten mówi ok.. wchodzi do kabinki sika sika my patrzymy wchodzi dyro :o, dyro podbija to kolesia klepie go w ramie a ten do niego "czekaj k****" dyro dalej go klepie "zaraz K**** nie widzisz ze leje" dyro dalej go szarpie, koleś nie odwracając sie daje fajke do tyłu z tekstem "bierz trzy i spier*****) ... umarłem :x[/quote]

nie wyrobiłam z tego :lol2: dobre dobre :p
u nas była taka akcja :p
siedzimy sobie na muzyce, nauczycielka coś tam na tablicy napisała o takim instrumencie "fletnia pana" i wyszła na chwile z klasy. mój kumpel jak to przeczytał to wydarł sie na całą klase (to miało być do mojej kumpeli):" chcesz possać moją fletnie?" :D D a tu weszła facetkaa.. :D D dobre to bylo..;p

Yuji Nishimoto 
początkujący

Wysłany: Nie 16 Gru, 2007 12:02   

kiedys na fizyce wszyscy chowali sobie piorniki, mi tez schowali a ja na cala glos "kto mi zaje*** piornik" heh wszyscy sie z tego smiali nawet pani ;DD

Rosa 
noob

Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 22:29   

Ja zawsze na niemieckim daje w palnik :twisted: . Raz nie mielismy krzesel bo na jakies przedstawienie wyniesli czy cos nie pamietam juz. To ja i 2 kolegow wzielismy 3 krzesla i jebudu. A ze gadalismy jak cholera to nasza super eXtra pani ;/ kazala mi sie przesiasc to ja sru na ziemie i tak lezalem do konca lekcji :twisted: :twisted:

Wituś 
inżynier
Kurok

Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 11:38   

[quote="Rosa"](...). To ja i 2 kolegow wzielismy 3 krzesla i jebudu. (...)[/quote]

nie rozumiem tego wyrażania, jak i całej historii.. na polski prosze?

Tomb 
noob

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 19:56   

Historie to ja rozumiem :P , ale co to znaczy jebudu ???? xD xD

Madeline 
technik

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 21:08   

kiedys na niemiecki koledzy sobie włączali i wyłączali telewizor za pomocą telegonu komórkowe i robilismy głupa z facetki... ;]

albo jak na fizyce miałam pianie z kolegą i nagle pani sie zapytała z czego sie tak smieje, to posmiejemy sie razem i ja bez zastananowienia powiwedziałam: a nie nie, tak mi sie cos przypomniało...

na biologii kolega siedział za mną i rozmawialismy.. a pani go zaczeła wołac a on tego nie słyszał i powiedział do mnie: "No to musimy sie umówić na wieczór, aby spędzić bardzo miło czas, a no i sniadanie Ty robisz" Nauczycielka to odebrała do swojej osoby i miał przechlapane xD

Kropeczka 
początkujący

Wysłany: Pią 18 Sty, 2008 14:42   

Łoj dużo tego....
Najlepsze było (III gim.) jak kolega zapytany przez panią od biologii o funkcje narządów rozrodczych (specjalnie takie pytania dawała) odpowiedział: 'No co pani, mam panią uświadamiać?!'
Z moją klasą były różne fazy.
Np. tańczenie makareny na korytarzu w celach (jak to określiła Ania) relaksacji i tai-chi. :D

Odpowiedz do tematu