haha D jedna dziewczyna z innej klasy na kartkówce z PO napisała że pierwszą pomoc powinno się udzielać aż nie przyjadą służby specjalne, może FBI Ktoś jeszcze napisał że pierwszą pomoc powinno sie udzielać tylko 3 min D a potem zostawaić ofiare ;DD
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
pamietam jak kiedys przynioslam swojskiego winiacza do szkoly xD
mielismy miec 3 okienka no i mielismy xD
wiec poszlam z moja kumpela i kuzynka do damskiej toalety spozyc ow trunek xD
no i nagle lupp... slyszymy jak ktos wchodzi do kibla wiec szybko schowalam wino do plecaka! To byla wozna, powiedzialysmy ze my tu sobie tylko rozmawiamy i szybko opusilysmy toalete i ruszylysmy na geografie!
Nagle w srodku lekcji ktos glosno powiedzial: jezu , ale tu winskiem wali....
Ja zagladam do plecaka i co?? zapomnialam zamknac butelke i wszystko w moim plecaku plywalo D Ksiazki, zeszyty wszystko bylo bordowe i cuchnelo do konca roku :oops:
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
U nas ktoś w poniedziałek wytrąbił 2 flaszki bolsa i soczek D
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
Najczarniej wspominam uderzenie nauczycielki. Trenowałem wtedy z dwoma kolegami. Umówiliśmy się, że jeden będzie atakował mnie z przodu, a drugi z tyłu. Gdy ten z tyłu porządnie oberwał, pomyślałem, że mam go na jakiś czas z głowy. Nagle poczułem silne szarpanie za nadgarstek. Odruchowo kontratak i... nauczycielka oberwała w twarz. Całe szczęście zrobiłem to z bardzo niewielką siłą. Mimo to mogło ją to mocno zaboleć, bo trafiłem w łuk brwiowy. Oczywiście przepraszałem wiele razy... i dyrektora i ją. Skończyło się naganą. I tak dobrze, bo znam przypadki, że za coś takiego ludzie wylatywali ze szkoły. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło :-)
_________________ [center][b]Chcę wykorzystać życie - zanim ono wykorzysta mnie[/b]
-Nie ma wyjątków od reguł, są tylko wyjątkowe durne reguły.
-Jeśli ciągle się nie da to weź większy młotek.[/center]
Ja najgorzej wspominam tegoroczne .... znalezienie mojego zeszytu z karykaturami nauzcycieli przez głównego modela- panią od matmy :( Ehhh ale mi wykład dała. A z "nie moich" wybryków to... o jeju wrzeszczenie mojej przyjaciółki przez drzwi WC szkolnego "Ja pierdzielę ale mam sraczkę" xD Dodam że wtedy nauczycielka kontrolowała WC czy nie palimy
_________________ Kobiety są jak Media Markt - nie dla idiotów !
Wiesz... Gdy jest się bardzo smutnym kocha się nawet zachód słońca... - Mały Książę
hmm była jedna akcja siedzimy w kiblu i kumpel poszedł sie odlać razem z fajką ... jeden mu mówi "obstaw" (<-- co znaczy zostaw:P) ten mówi ok.. wchodzi do kabinki sika sika my patrzymy wchodzi dyro :o, dyro podbija to kolesia klepie go w ramie a ten do niego "czekaj k****" dyro dalej go klepie "zaraz K**** nie widzisz ze leje" dyro dalej go szarpie, koleś nie odwracając sie daje fajke do tyłu z tekstem "bierz trzy i spier*****) ... umarłem :x
Siedzimy na wykładzie,dość nuuudnym."Kiepski" usną,wszyscy się kapneliśmy jak chrapać zaczynał. xD Ku naszemu przerażeniu profesorek łysy zadał mu pytanie:Co zrobisz jak ceny akcji spadają?-A on dalej śpi.W końcu profesor krzykną to samo pytanie(nawet sie nie kapną,że Kiepski śpi trzeba dodać że było słabe oświetlenie,bo projekcja)_kiepski sie ockną i na wpół śpiącego:
-Czekaj k**** śpie!
_________________ Czekałam...nie przyszłeś
zawierzyłam...dałeś mi zwątpić
kochałam...a straciłam
Płakałam...po tobie
[quote="G!s"]hmm była jedna akcja siedzimy w kiblu i kumpel poszedł sie odlać razem z fajką ... jeden mu mówi "obstaw" (<-- co znaczy zostaw:P) ten mówi ok.. wchodzi do kabinki sika sika my patrzymy wchodzi dyro :o, dyro podbija to kolesia klepie go w ramie a ten do niego "czekaj k****" dyro dalej go klepie "zaraz K**** nie widzisz ze leje" dyro dalej go szarpie, koleś nie odwracając sie daje fajke do tyłu z tekstem "bierz trzy i spier*****) ... umarłem :x[/quote]
nie wyrobiłam z tego :lol2: dobre dobre :p
u nas była taka akcja :p
siedzimy sobie na muzyce, nauczycielka coś tam na tablicy napisała o takim instrumencie "fletnia pana" i wyszła na chwile z klasy. mój kumpel jak to przeczytał to wydarł sie na całą klase (to miało być do mojej kumpeli):" chcesz possać moją fletnie?" D a tu weszła facetkaa.. D dobre to bylo..;p
_________________ czasami warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić.
kiedys na fizyce wszyscy chowali sobie piorniki, mi tez schowali a ja na cala glos "kto mi zaje*** piornik" heh wszyscy sie z tego smiali nawet pani ;DD
Ja zawsze na niemieckim daje w palnik :twisted: . Raz nie mielismy krzesel bo na jakies przedstawienie wyniesli czy cos nie pamietam juz. To ja i 2 kolegow wzielismy 3 krzesla i jebudu. A ze gadalismy jak cholera to nasza super eXtra pani ;/ kazala mi sie przesiasc to ja sru na ziemie i tak lezalem do konca lekcji :twisted: :twisted:
_________________ Nie ma większej siły niż prawdziwa miłość.
kiedys na niemiecki koledzy sobie włączali i wyłączali telewizor za pomocą telegonu komórkowe i robilismy głupa z facetki... ;]
albo jak na fizyce miałam pianie z kolegą i nagle pani sie zapytała z czego sie tak smieje, to posmiejemy sie razem i ja bez zastananowienia powiwedziałam: a nie nie, tak mi sie cos przypomniało...
na biologii kolega siedział za mną i rozmawialismy.. a pani go zaczeła wołac a on tego nie słyszał i powiedział do mnie: "No to musimy sie umówić na wieczór, aby spędzić bardzo miło czas, a no i sniadanie Ty robisz" Nauczycielka to odebrała do swojej osoby i miał przechlapane xD
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
Łoj dużo tego....
Najlepsze było (III gim.) jak kolega zapytany przez panią od biologii o funkcje narządów rozrodczych (specjalnie takie pytania dawała) odpowiedział: 'No co pani, mam panią uświadamiać?!'
Z moją klasą były różne fazy.
Np. tańczenie makareny na korytarzu w celach (jak to określiła Ania) relaksacji i tai-chi.
_________________ [color=gold][b]Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś.-Mały Książę[/b][/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum