Jest dwoje chłopaków którzy siedzą tylko ze sobą, rozmawiają tylko ze sobą i te pe. I nasza Tolerancyjna Klasa uważa ich za gejów. Ja też. Tylko co w tym złego :-/
_________________ [color=gold][b]Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś.-Mały Książę[/b][/color]
to że pokazujecie poizom gupty kolosalny lepiej gapić się i domyślać niż pogadać
co do samych kozłów. ogólnie mają oni przesrane (wiem bo sam byłem)
ale zrozumiałem i dobra rada dal tych któzy nimi są. tych którzy dokuczają trzeba niszczyć nie można im się dać trzeba wyprowadzić działania które ich niszczą i nie chodzi tu o donoszenie tylko o np: bierzes zaufanych znajomych z podwórka i zgarniacie typka i w tube go lejeciee
[quote="G!s"]masz problem lecisz po kolegów bo jestes cipa i sam nie dasz rady ...[/quote]
Z reguły tak jest.
W pojedynkę facet nic nie zdziała, jest ofiara, a w 'kupie' to nikt nie podskoczy. Nie tylko dotyczy to kozła ofiarnego. I tak naprawdę problem jest w otoczeniu (właściwie jedna osoba, która rządzi, ma posłuch, czy jest sławna za nią idą poszastali i chcą być tacy jak ona) a nie zachowanie/ wygląd/ ciapowactow tych 'ofiar'.
[quote]Co do tematu to imo z 'nękania' kogoś wyrasta sie po podstawówce...[/quote]
Oj, najgorszy okres jest w gimnazjum i to tu nękanie często nabiera na sile, w szkole średniej raczej występuje rzadko.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum