Za pol roku koncze gimnazjum. Chce isc do szkoly wojskowej, ale kazdy mi to odradza. Ludzie twierdza, ze jak jestem dziewczyna to sobie nie poradze. A wlasnie, ze jestem wysportowana, wytrzymala itd. Zaplanowalam juz sobie zycie zwiazane z wojskiem, wiec musze od czegos zaczac, a najlepsza bedzie wlasnie szkola wojskowa. Co wy o tym sadzicie?
Rób co chcesz, to Twoje życie, nie?
Jeśli Cię to kręci i zaplanowałaś sobie już całe życie, to idź do tej szkoły.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[b]Klio[/b], warto probować swoich sił spełniając marzenia. Jeśli uważasz, ze dasz radę to tak będzie i nie przejmuj się tym co inni mówią.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Klio. Mam kuzynę, która chodzi do szkoły wojskowej. Na pierwszym roku Najtrudniejszym zajęciem jest trzymanie warty w szatni. Ahha i uczniowie przeprowadzają próby pożarowe (biegaja po klasach, mówiąc, że wszyscy mają iść na podwórko). ;D:D
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Ja bym się na to nie zdecydowała, jestem pewna, że nie dałabym rady.
Ale jeśli Ty wiesz, że jesteś w stanie sobie poradzić, to próbuj.
W razie niepowodzenia, szkołę zawsze można zmienić
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
według mnie, jeżeli nie spróbujesz to nie będziesz miała. skoro interesujesz się wojskiem to idź do szkoły z tym związanej. realizuj swoje marzenia i cele. trzeba robić to, co się kocha. po co masz żałować czegoś, czego nie zrobiłaś?
_________________ [b]`nigdy nie jest za późno i lepiej późno niż wcale.`[/b]
Spróbuj, w życiu trzeba próbować wszystkiego...
Jeśli chcesz, to idź do takiej szkoły! Będziesz szczęśliwa, że spełniłaś swoje marzenie, albo ambicję, jak kto woli.
_________________ ^^ And when you walked you always - turned every head! ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum