Biegacie? Jeśli tak, to na krótkie czy długie dystanse? Czemu to lubicie?
Ja biegam na długie (prawie nigdy krócej niż 3 kilometry) i cenię sobie ten sport za możliwość całkowitego "wysamotnienia" się podczas biegu. Z reguły ganiam po lesie, najlepiej rano w pochmurne dni.
PS. Namówiłem nauczyciela wf-u żeby zrobił nam test Coopera i pół klasy się na mnie wściekło Niestety, w szkołach amatorów biegania jest bardzo mało.
_________________ I belive I can fly I belive I can touch the sky
Prawo powinno być jak płot: żmija się prześlizgnie, tygrys przeskoczy, ale bydło nie przejdzie - przysłowie chińskie
Oj biegać to ja nie lubię xp
Szybko się męczę i mam problemy w kolanami i ogólnie nogami (pomimo 'bardzo' młodego wieku).
Chociaż byłam bardzo dobra na krótkie dystanse kiedyś x)
_________________ Dwanaście ciężkich szczerozłotych koron moją głowę zdobi. !
+
Kimi ga shinu toki ga watashi ga shinu toki <3
nie nawidze biegac, jak dla mnie to nie ma nic gorszego....
z kolei moja koleżanka moze całe 45 miut biegać i nawet zmecozna nie jest....
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
[quote="jutro"]nawet w deszcz :P [/quote]
kłamczuch :P :>
nigdy nie lubiłam biegać, jak już to na rolki i kilka km przed siebie
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
eh biegam dla kondycji, zeby wytrzymac 90 minut na boisku ;] staram sie jak najczesciej wieczorkiem drogą pare km zrobie.... no i na treningach niekiedy strasznie biegamy ;/
Teraz nie biegam, w sumie to mi się bardzo nawet by nie chciało.
W podstawówce, jeszcze na początku gimnazjum biegałam na krótkie dystansy.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
/ [*]
Ostatnio zmieniony przez motyl Pią 29 Lut, 2008 18:25, w całości zmieniany 1 raz
[quote="Włóczykij"]Biegacie? Jeśli tak, to na krótkie czy długie dystanse? Czemu to lubicie[/quote]tylko w budzie, wolę długie dystanse..ale w sprincie jestem lepszy :P
_________________ [right][color=black][b]`Get me a drink or maybe five and find some girls who will eat me alive![/b][/color][/right]
Bieganie jest ok, czasem fajnie jest tak wyjść gdzieś do lasu i się porządnie zmęczyć;)
Ale nie kocham tego sportu tak bardzo, żeby biegać np. co dwa dni. Czasem w wakacje czy te cieplejsze dni w roku szkolnym wyjdę sobie pobiegać. A tak, to na wf.
Ale generalnie bieganie jest ok : )
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Ja nie cierpię biegać! :bad: Po tym bolą mnie nogi i płuca i w ogóle nawet po krótkim dystansie się szybko męczę. Wolę biegać po boisku jak gram w piłkę. :P
_________________ "Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska?"
Ni cholery, pale, wiec nie przebiegne kilometra :lol2:
Wole wsadzic dupe w samochod i jechac : D
Nie znosze biegania, i roweru : )
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum