Stawiam na Polskę :lol2: joke;p
A tak serio to myślę, że Holandia zdobędzie tytuł
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
Ja tam wole Hiszpanie...
Grają z Taką finezją...
A pozatym tam jest Villa, a to dużo, bo na ten moment jest on królem sterzelców.
[ Dodano: Nie 22 Cze, 2008 23:28 ]
Hahahahaha...
[b]Łukaszek[/b], Casillas, to najlepszy bramkarz pod słońcem..
Karne były piękne..
I wygrała moja ukochana HIszpania...
Teraz tylko pytanie, czy wygra z rosją...
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[b]Mazzy[/b], Moze i jest ale Buffon tez jest znakomity najlepszy bramkarz w promieniu 5 metrów od bramki [b]dycha[/b], hehehehe ale wiesz Niemcy to druga reprezentacja narodowa gdzie gra najwięcej polaków D ja osobiście [b]Hiszpania[/b]
_________________ Najpierw jesteśmy ludźmi, później narodami
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Mi to w zasadzie obojętne. Niemcy są przystojni, tzn. jako faceci, niekoniecznie mówię o piłkarzach, więc mogą wygrać ; p. Hiszpania za to jest ładna, jako miejsce do zwiedzenia, więc z kolej też mogą zostać mistrzami :lol2:.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
w sumie wierzyłem w polaków ale... nie wyszło. Trudno. Przestałem oglądać kiedy Polska przegrała mecz z Austrią ;] bo jeżeli chodzi o Chorwację to wiedziałem że będzie w plecy.
Miał się rozegrać chyba potem półfinał Niemcy vs Turcja? I rosja chyba z Hiszpanią
Stawiałem na Niemcy i Hiszpanię
Niemcy wygrali z Turcją, to jest pewne, choć okrutne, a Hiszpania i Rosja? No to wynik z góry przesądzony, dla mnie ze 2:0 dla Hiszpani, nie oglądałem, chociaż bardzo bym chciał, ale czasu mało, wakacje, to pewnie sami wiecie jak jest. Finał może się skuszę, ale nawet nie wiem kiedy jest.
_________________ Spotkałem raz
Pracoholika...
Zapracowany był.
Myślał tylko
O swoim zawodzie.
Zaproponowałem mu...
Pewien angaż.
Pracę nad miłością.
By kochał pracując,
By pracę kochać.
[quote="Tutuś"]Finał może się skuszę, ale nawet nie wiem kiedy jest.[/quote]
A nie przypadkiem jutro o 20.35 na polsacie?;>
Ja tam oglądałam wszystkie mecze Polaków:) A dwa dni temu oglądałam Rosję i Hiszpanię i chociaż chciałam, żeby Hiszpania wygrała, to myślałam, że Rosja im dokopie. A tu mały zonk.
No, ale finał trza obejrzeć;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
A jakim cudem Rosja wygrała z Holandią która w swojej grupie gromiła wszystkich? Myślałem że Rosjanie grają trochę słabiej a doszli tak daleko. Nawet obstawiałem że mają sporą szansę wygrać Euro
_________________ Spotkałem raz
Pracoholika...
Zapracowany był.
Myślał tylko
O swoim zawodzie.
Zaproponowałem mu...
Pewien angaż.
Pracę nad miłością.
By kochał pracując,
By pracę kochać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum