No dobra, zdaję sobie sprawę, że to forum zrobiło się babskie i facetów nam brak trochę, ale może ktoś się wypowie. Oglądacie piłkę nożną? Jeśli tak, to którą ligę najbardziej lubicie? Która jest według Was najsilniejsza? Angielska? Hiszpańska? Włoska? Zapraszam do wypowiedzi.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
A Roma jest jaka?
Bo ja lubie Rome. Tak. Zdecydowanie.
Ale, ale, ale.
Barcelone też lubie, więc wychodzi, że hiszpańska.
Ta Roma, to włoska chyba, nie?
Ale najsilniejsza jest angielska, wiem to, wiem, wiem!
Ten Menchester.
Haaaa. I co?! Nie znam sie? Znam!
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Oczywiscie ze ogladam, niestety rozgrywki ligowe - zagraniczne rzadko ale jestem na bieżąco z wynikami, relacjami itd. Lubie najbardziej hiszpańską, ze względu na Barce, ale jakze na futbool jaki jest tam prezentowany. Futbool techniczny, ofensywny przede wszystkim, duzo bramek ładny dla oka. Niestety słaba czołówka.. Do wysokiego poziomu europejskiego dorastają tak naprawde 2, no moze 3 druzyny (FCB RM + Vilarael (?), Sevila obniżyła 'loty' juz w tym sezonie, Valencja potrzebuje impulsu, o Deportivo nie ma co pisac). Za to angielska , futbol siłowy, brzydki (błe) wrzutki, wrzutki i w kółko wrzutki.. moje spostrzezenia :P ale za to na najwyzszym europejskim poziomie 4 druzny (ManU, Arsenal, Chealse, Liverpool) ale niestety potem przeeeeepasc. Włoska nie wiem czemu kojazy mi sie z damskim futbolem (ach Ci włosi:P). Tak na serio nie orientuje sie tam. Bundesliga dawno juz wyleciała z czołowki, ze srednich francuzi obnizyli loty..
Ligami zagranicznymi się nie interesuje, nie obchodzi mnie $ w footballu.
Jestem kibicem pierwszoligowego klubu, chodze na mecze, jeżdżę na wyjazdy i tyle. Nic więcej mi nie potrzeba .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum