Nie.
Widze cos a'la boks= odpada, nie lubie sportow , w ktorym obijaja sobie , ze tak powiem mordy.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
[quote="Mystic"]ale to nie jest cos a'la boks cwicze <Co> pare ladnych lat i nigdy nie mialem obitej Twarzy:P[/quote]
ale walą sie po mordach i ciele, to juz dla mnie boks:]
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
[quote="Mystic"] bosko sie czlowiek czuje w klatce[/quote]
Z byka spadłes?
[quote]wiem pare razy sam wychodzilem ^^
[/quote]
Zgroza!! :P
Never,Never- chyba ze tylko dla .. sexu
[quote="Fikou"]Ananasek, To tylko tak wyglada zle[/quote]
Kazde obijanie mordki jest złe, nie wiem, nie lubie przemocy, nawet w takim wymiarze.
[quote="Mystic"]cos podobnego do orgazmu [/quote]
nie lubie jak mnie coś boli :P
A takie ciosy zapewne bolą, i nijak maja sie do orgazmu :P
uwierz :p nie kazdy cios da sie zbic... mielismy kiedys takiego z doce pares eskrima ktory tez cwiczyl aikido... :P pare lat ^^ chlopakowi nie poszlo zabardzo -.- i przerzucil sie na Mma z nami... ^^
_________________ ...Cause i need metal in my life
Just like an eagle needs to fly...
[b]Mystic[/b], kumpel ćwiczył kombat... raz go widziałem w akcji "zbijania", zakochałem sie w tym, nie dostał ani raz a koles na nim siedział ~40 sec (walka uliczna :p)
ale mowimy tu o ludziach cwiczacych :P ja np 6 rok ciagne Bjj i 4 Muay thai i boks... mma od 3 :P i jeszcze nikt mi nie uciekl jak wbilem na "pelen dosiad" bo taka racja ze uciec mozna tylko fartem... :P ale coz... ^^ mowisz ze to walka uliczna byla pewnie dlatego :P ale mialem i z kombatami przygode ;p ale to juz dluga historia...
_________________ ...Cause i need metal in my life
Just like an eagle needs to fly...
[b]Mystic[/b], nie mowie ze uciekł, poprostu sie bronił, a potem ktos kto nie był w tak kryzysowej sytuacj jak on mu pomógł ;p co do tego mma fajne, ale nie podobają mi sei walki w parterze ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum