_________________ ''Wojny zaczynają się i kończą, ale Moi żołnierze pozostają wieczni''™ 2Pac R.I.P
''Wierze w wolność dla wszystkich, nie tylko dla czarnych ludzi''™ Bob Marley R.I.P
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8708/18kjtu4.gif[/IMG][/URL]
[quote="Fikou"] biegania w nocy[/quote]
zimą? :O zimno, zimnooo.... ja tak bym nie mogła, w ogole nie lubie biegać.Wole lezec na kanapie i jesc chipsy :P
Od nowego roku ide na siłke, dwa razy w tygodnmiu :P Ćwiczyc moj piekny brzusio
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
[quote="Ananasek"][quote="Fikou"] biegania w nocy[/quote]
zimą? :O zimno, zimnooo.... ja tak bym nie mogła, w ogole nie lubie biegać.Wole lezec na kanapie i jesc chipsy :P[/quote]
oj tam zimno zaraz przebiegnie sie te kilka km to sie zaraz robi cieplo i nie patrzy sie na chlod ;p Ale serio to tak mi lepiej ja raczej jestem bardziej ozywiony i mam wiecej energii w nocy niz w dzien (hehe... mam nadzieje ze to nie jest zle ;> )
No wlasnie to u mnie sie uzupelnia ;D bo wracam to wcinam rozne chipsy przy filmie, itp. ;D
ostanio zainstowalismy z kumplami i zakupilismy sobie troche sprzętu do piwnicy.. 3 miechy juz cwicze ;] a tak to wczesniej rekreacyjnie raz na tydzien.. biegam 4 razy w tygodniu na treningach :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum