Schodzi na psy.
O ile jakieś 5 lat temu jej słuchałam, to teraz raczej mnie odrzuca.
Ma parę fajnych piosenek ze starych płyt, to wszystko.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Takie tam popowe piosenki, lansowane jako rock czy nie wiem nawet. Płytkie i nudne.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Księżniczka, Zgadzam się z tobą.. słucham tylko starszych płyt (jak już słucham) bo te nowe to już sa jakies takie na siłę robione.... Ale nie jest zła, chodziaż z każda płyta podoba mi się mniej..
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Kiedyś była spoko. Teraz robi z siebie wylansowaną Barbie-Pop. Ale When You're gone mi sie podoba
_________________ Tak, dzisiaj dobrze wiem,
że jestem
na pograniczu światła i cienia,
gdzie abstrakt zlewa się z konkretem,
krzyk zamiera w ciszę,
a śmierć przedłuża życie...
Taka na siłę "anty" słodkie laseczki itd, a sobą nic lepszego nie reprezentuje.
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
Lubię "starą" Avril....
Co ten Derick ,czy jak mu tam, z nią zrobił?! ^^|
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała.
A w dwa lata później patrzy, czy któryś nie ocalał.
Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, powoli przyzwyczajam się do swej obojętności i tak sobie czasem myślę, że lepiej by było, gdyby nie było mnie.../Happysad
Jesli chodzi o Avril to zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami, starsze piosenki byly niczego sobie.
Teraz jak slysze I want to be your girlfriend/ I don't like your girlfriend to mi sie funkcja parodiowania wlacza i przewraca mi sie w zoladku;p
_________________ " Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność"
tak jak większośc tutaj wypowiadających się uważam, że jej stare piosenki sa lepsze niż te nowe.. aczkolwiek bardzo podoba mi się "My happy ending" ;]
jako osoba niewiele mnie interesuje..
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum