Znam, lubię, miałem szczęście oglądać 2 koncerty i wybieram się na trzeci.
Teksty Roguckiego są super chociaż czasem uważam, że mógłby sobie z niektórymi rzeczami dać spokój
Ostatnia płyta imho najlepsza. Poprzednie oczywiście też dobre ale mają właśnie za dużo tych rzeczy, o których pisałem zdanie wcześniej
_________________ [i]Well, Im just a modern guy
Of course, Ive had it in the ear before.
I have a lust for life
cause of a lust for life[/i]
Czy ja wiem, czy najnowsza najlepsza ?
własnie w moim mniemaniu najnowsza- najsłabsza. Taka bardzo dziwna, i nie bodoba mi się. Najlepsza to chyba pierwsza.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Za co niby ich nie lubisz? Bo słuchają Comy?
Bezsensu?
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Jasne, że nie dlatego. Poznałem paru fanów tego zespołu - konfitury, banda tępych metali, bez własnego zdania, próbujących na podstawie twórczości Comy wyrobić swój "własny" światopogląd. Te podniecania się co miesięcznym koncertem tego zespołu, liczbą zakupionych koszulek etc. Drażnili mnie ci ludzie. Powiesz, że mam wyrobiony taki ich obraz przez to kogo sam poznałem, ja to wiem, ale to mi w zupełnosci wystarczy.
Fani, jak wszyscy inni. Tak samo zachowują się ludzie, słuchających tego, co Ty : )
Powinno się oceniać muzykę i styl wykonawców, a nie ich fanów, którzy są tylko popierdolonymi ludźmi ; )
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum