[quote="~biała~"]nie musisz nas na siłe przekonywać, że nie mamy racji.
Bo to strasznie wkurwiające jest.[/quote]
DOKŁADNIE TAK.
[b]old'school[/b], wg mnie, każdy kto się wypowiada tutaj słyszał jakiś metalowy utwór, ten rodzaj muzyki mu nie podchodzi, więc to nie jest skreślanie po otoczce....
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
/ [*]
Ostatnio zmieniony przez motyl Wto 01 Sty, 2008 16:40, w całości zmieniany 1 raz
[b]old'school[/b], aa pierd***sz ku*wa od rzeczy.. wez sie juz uspokoj bo naprawde nie wiem o co Ci chodzi ?! a Tobie jak marchewka nie smakuje, to próbujesz z każdej innej plantacji, kazdej innej odmiany? Wątpie. Tak więc wez sie zastanow nad tym co piszesz bo mnie to zaczyna denerwowac. Nie lubie metalu bo jak go słucham to mi sie chce rzygać. pasi wytumaczenie? dzięki nara
[quote="G!s"]a Tobie jak marchewka nie smakuje, to próbujesz z każdej innej plantacji, kazdej innej odmiany?[/quote]
ludzie, o co wy sie jeszcze kłócicie??
jedni lubią metal, inni nie.
szanujmy swoje poglądy nawzajem.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[b]old'school[/b], a Ty czemu nie lubisz np. Enriqe Iglesiasa? Czy Britney? czy Urszuly Sipińskiej?
Ja Ci mówie, zaj***sta muzyka to jest!! I nie mów mi że nie!! Nie słuchales wszystkich piosenek, tylko kilka, niepotrzebnie ich skreśliłeś!! Trzeba się wsłuchać, ja Ci mowie, posłuchaj wszystkich kawaków Britney a ją pokochasz na 100%, gwarantuje Ci to!!
Czujesz ku*wa sarkazm?
Brawo.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[quote="old'school"]A ktoś z Was w tajemniczył się bardziej w ten gatunek muzyki?
Czy skreślił po jednym przesłuchanym kawałku? [/quote]
A Ty posłuchałeś jednej piosenki disco polo przepuśćmy i stwierdziłeś że Ci się nie podoba, czy może się bardziej w to zagłębiałeś?? Paranoja. W życiu ważne, choć czasem mylne jest pierwsze wrażenie...
[b]Malinka[/b], tak kłócimy się, bo niektórzy chcą nam na siłę udowodnić, ze to jest taka super muzyka w temacie, gdzie wypowiadamy się dlaczego tego nie lubimy. Niech założą temat; przekonujemy do metalu, czy coś w tym stylu a nie tutaj. Jakie to denerwujące.
Był jak cichy wiatr,
[/i]
[b]karolina91[/b], jesli masz zamiar nas umoralniec, co wolno nam robic, a czego nie to lepiej faktycznie nic nie pisz.
Kolejna sprawą jest wysmiewanie muzyki techno czy innej, i pisanie , ze to up and dawn" - z tego co pamietam to nie techno tylko Backstreet Boys:)
Kaxzdy słucha takiej muzyki jaka lubi, ja osobiscie metalu słuchałam kiedys, gusta mi sie zmieniły, bo teraz uwielbiam techno, electronic, trance, dance i pop.Co z tego?
wole raczej poskakac przy czyms rytmicznym, niestety metal nijak sie ma do rytmu jak dlla mnie- taniec to taniec, a nie skakanie na sibeie, i ruszanie głowami.No niestety.
Poza tym polecam wiekszosci z Was przejrzec temat Rzepa- skad jaki gatunek wie bierze.Gatunek muzyczny.
Ed- człowiek zakładajacy temat na forum ogolnotematycznym musi liczyc sie z tym, ze nie kazdy post bedzie schlebiał, i odpowiadał jego wymaganiom.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Teksty zespołów metalowych przynajmniej dają jakieś 'przesłanie' jakąś myśl... nad którą często warto 'zostać dłużej' i przemyśleć ją sobie. Teksty metalowców są często o ich problemach... poważnych istotnych problemach, albo ogólnie o problemach świata... a nie tylko 'ojj rzucił mnie chłopak... he he nie był mnie wart... jestem happy bo teraz widzę jak cierpi' czy coś w tym stylu... :/ totalne dno...
[/quote]
No tak, przecież tylko piosenki metalowe niosą jakieś przesłanie.
Ludzie, szanujmy swoje gusta. Jedni lubią to, inni coś innego. To nie powód do obrażania sie nawzajem i szukania byle pretekstu żeby wszcząć nową awanturę.
_________________ I walk a mile with a smile
I don't know
I don't care where I am
But I know it's alright.
Ananasku oni oleją twój post rzadkim moczem bo napisałem coś podobnego do Ciebie i nawet go nie zauważyli... Ale cóż, do kłótni trzeba dorosnąć, a raczej wyrosnąć i nauczyć się tolerować gust innych nie wypierdalając na wierzch, że to mój jest i tak najlepszy.
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
"Wcale nie, bo to właśnie mój gust jest najmojszy! "
Jak najbardziej się zgadzam, że nie da się powiedzieć czyj gust jest najlepszy. Gust to gust. Choć w chwaleniu się, co kto lubi, nie widzę nic złego, a nuż usłyszę coś co mi się spodoba
_________________ "There's just too much that time cannot erase"
[quote="BonuSS"]Ananasku oni oleją twój post rzadkim moczem bo napisałem coś podobnego do Ciebie i nawet go nie zauważyli...[/quote]
Zauważa jak posypią sie warny
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
[quote="Ananasek"]Zauważa jak posypią sie warny [/quote]
Już się chyba wystraszyli
Był jak cichy wiatr,
[/i]
Strasznie mnie wkurwia jak przychodze na uczelnie czy do liceum, a tam prawie wszyscy sluchaja rocka, metalu, resztę (h-h, elektroniczna) uznaja za chłam, uwazaja że tylko ostre brzmienia są dla ludzi inteligentnych. Wprawdzie z ta uczelnia zły przykład bo w mojej grupie było sporo technomaniaków, jednak z obserwacji roznych for internetowych doszedłem do wniosku zaprezentowanego powyżej. Też to zauważyliscie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum