O boże.
teraz to nazwisko będzie wywoływać u mnie śmiech.
Broń boże w wykonawczyni, której nie znam, ale ze śmiesznej sytuacji na wycieczce zwiazanej właśnie z tym nazwiskiem.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
A ja lubię. I wygrała festival Sopot Hit lata czy coś takiego ; D. I Top Trendy. I dobrze.
Generalnie głosu może nie ma jakiegoś super niesamowitego, ale na festiwalu sopockim zaprezentowała się naprawdę nieźle. Na żywo zaśpiewała chyba lepiej niż na nagraniu, no i była wobec mnie chyba jedyną wykonawczynią, która pokazała coś ciekawego. No może wokalnie Zośka Nowakowska była lepsza, ale piosenka rubikowa taka sobie.
Lubię piosenki Cicho, Zamek ze szkła ; 3, Tam gdzie nie ma dróg, Razem sam na sam, Zamknij oczy chyba właśnie, no i Dmuchawce, latawce, wiatr.
Generalnie trzymam za nią kciuki i życzę dalszych sukcesów, no i mam nadzieję, że nadal będzie taka spoko, jak teraz, a nie pseudo gwiazdeczka z wielkim mniemaniem o sobie.
_________________ [b][color=#191d1b]Muchos días me vengo[/color] [color=#c36692]sola[/color], me siento y se me pasan las [color=#eb4625]horas muertas[/color][color=#191d1b].[/b][/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum