Już tyle muzyków doczekało się swojego tematu, a Hey został pominięty...
Bardzo mylnie, ponieważ smiem uważac (i nie tylko ja), że jest to bardzo dobry, a fakt ten potwierdza chociażby to, ze jako jeden z 2 zespłw z Polski otrzymał propozycję do koncertu MTV-unplugged.
A jakie jest wasze zdanie ??
Widzieliście ten koncert ??
jakie piosenki najbardzioej wam sie podobają ??
Uwielbiam ten zespół, a mojeulubione piosenki to m.in.
sic
zazdrość
i wiele wiele innych.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[quote="Mazzy"]Już tyle muzyków doczekało się swojego tematu, a Hey został pominięty... [/quote]
Też tego nie pojmuję.
Zespół uwielbiam, jeden z moich ulubionych. Dla mnie, najlepszy polski zespół w tym gatunku...
MTV Unplugged? Mam oryginalną płytę z tego koncertu, oczywiście oglądałam. Siostra na koncercie była i na scenie siedziała...*a Snejpa to zazdrość zżerała xD*
Kaśka ogólnie wymiata, no...
Ulubione piosenki?
Trudno wskazać... nie wiem.
Jest ich wiele, i wiele więcej.
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
Przepadam za tym, chociaż drażni mnie czasem nieco jej wokal, jednak wole delikatniejszą muzyke. Ale kilka kawałków mają fajnych, szczególnie lubie 'Byłabym', często zdarza mi sie przy tym beczeć. Poza tym 'A Ty?' też jest fajnie.
Aaaa no i 'Czas spełnienia'. Strasznie lubie to śpiewać :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[b]~biała~[/b], Kurde... Czasami zastanawiam się, czy ty nie jestes moim lusterkiem... Masz taki sam gust jak ja...
Mnie czasami wkurza ten wokal, bo robi za mocną chrypę. Ale uwielbiam jej "Aaoooouuuuuuu" między tekstem
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[quote]Mnie czasami wkurza ten wokal, bo robi za mocną chrypę.[/quote]
A ja to lubię... ^^
Ma inny głos w odróżnieniu do tych wszystkich 'piosenkarek'.
*słucha teraz 4 pory*
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
Ostatnio zmieniony przez Snape Pon 07 Kwi, 2008 15:17, w całości zmieniany 1 raz
A mnie się podoba tylko jedna piosenka i to nie tak, żebym jeszcze za nią szalała;p
Dlatego mnie tam powiewa.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Oglądał ktoś wczoraj Fryderyki?
Banana miałam na buzi ciągle, bo się robiło wesoło z każdym kolejnym Fryderykiem w dłoniach Kaśki i Hey. xDDD
Jak dla mnie, to się należało...
Lubię, szczególnie piosenkę 'Byłabym' tak często odzwierciedlała co czuję.
Ostatnio nie słucham, bo bardzo często zdarza mi się płakać przy tych piosenkach.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
[quote="Snape"]Jak dla mnie, to się należało...[/quote]
Fryderyk to akurat nie jest nagroda którą można by się szczycić czy coś. Raczej takie wyróżnienie za sukces komercyjny, choć nie ujmuję nikomu talentu ani nic. Oglądałem, O.S.T.R. dostał :P
Zasłużył jak najbardziej.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Kaśkę (i tu dumna jestem, że mam tak na imię! ) kojarzę już od dzieciństwa. Zespół Hey jest jednym z moich najukochańszych. ((:
Moje ulubione kawałki to:
,,Mimo wszystko'', ,,Czy czy czy'', ,,Teksański'', ,,Ja sowa'', ,,Mru mru'' i genialną piosenkę ,,To tu'' (:. Mój hymn to ,, W imieniu dam'' :P.
Zapomniałam oglądać tych Fryderyków... fak...; x
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Hey i Kasię Nosowską po prostu kocham ; ) tydzień temu bawiłem się na ich koncercie jak ją słucham to ona mnie jakoś zaczarowuje : P jest inna niż reszta światka muzycznego, jest naturalna ; ) Nie wydziera się "hej kochamy was" i bla bla bla jak niektórzy potrafią ale po każdej piosence podziękuje a na koniec koncertu życzyła wszystkim bezpiecznego powrotu same pozytywy, dodatkowo jest bardzo piękna - ma taką ładną, charakterystyczną twarz ;] płyty mam wszystkie, pół piosenek znam na pamięć a MTV Unplugged też pozytywnie oceniam, szczególnie piosenkę z Agnieszką Chylińską, dwa zaj***ste głosy, dwie potężne osobowości a tak różne od siebie ;]
Ja uwielbiam Hey.
Rzeczywiście ten zespół jest inny niż te w Polsce.
Ostatnio własnie bardzo dużo słucham tego zespołu. ; )
Jeśli chodzi o Piosenki, oto moje ulubione.:
,, Mimo wszystko " , ,,Zazdrość " , ,,Sic!" , ,,Byłabym" ...
<33
_________________ [color=black]Optymista ogłasza, że żyjemy w najlepszym ze wszystkich możliwych światów, a pesymista obawia się, że to może być prawda.
[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum