O.S.T.R. , Pezet, Eldo, Gural, Duże Pe, Familia HP, Jimson, Tetris, Esdwa, Gres, Pierwszy Milion, Łona, Ero, Wankz, Jinx. Pewnie kogoś pominąłem, ale to tak z grubsza ulubieni
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Jeśli już słucham, to tylko wybrane piosenki K44 i większość Pfk.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Ja jestem fanem polskiego hip hopu i słyszałem większość płyt które wyszły albo i nie
jeja , jak nie znosze hh- to po prostu tragrdia.. podoba mi sie tylko kilka piosenek 18L i ta "mamy siebie" czy jak to tam leci.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie lubie piosenek w ktorych sie mówi.A polski hip-hop to mowa, nie spiew.( w większosci przypadków)
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
rowniez nie lubie hip-hopu!!!!!!!ale za to uwialbiam z tanca towarzyskiego np samba cha cha cha walc ang i wiedenski rumba i tango :happy: :happy: :happy:
Nie lubie piosenek w ktorych sie mówi.A polski hip-hop to mowa, nie spiew.( w większosci przypadków)
Pozwól, że Cię oświecę Hip hop, czyli rap, to muzyka, w której część wokalna opiera się na rapowaniu, czyli takiej melorecytacji, którą nazywasz mówieniem. Śpiew w utworze rapowym może być co najwyżej ładnym dodatkiem
no cóż istnieją różne gusta.. jeden lubi to drugi tamto.. ogólnie mam zapytanie do ludzi którzy hh słuchaja.. co myslicie o albumie Pfk 'Kinematografia'?
Ostatnio zmieniony przez Nina Pią 17 Sie, 2007 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem nie słyszałem. Ogólnie nie przepadam za Paktofoniką. Jedynie Fokusa trawię z tego składu.
poem sometimes, wioec nie podoba mi sie ta meliorecytacja- jest daremna moim zdaniem.Jak mozna spiewac/mowic/rapowac i jakichs pierdołach nie rozumiem.Dobra nie pisze juz o tym , szkoda moich słow na hh.
Jak mozna spiewac/mowic/rapowac i jakichs pierdołach nie rozumiem
Jeśli to są pierdoły to co można powiedzieć o techno, popie itp.? Niestety to, co leci w mediach z hip hopu jest akurat kiepskie. Lepsze płyty niełatwo znaleźć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum