Czy jeździcie na koncerty?
Jak często?
Może macie jakieś fotki z tych imprez i pokazalibyście je na forum?
A jeżeli nie byliście na zadnych koncertach czy festiwalach muzycznych to na czyji koncert chciała/chciałbyś pojechać?
Ja maiałam okazje w gimnazjum być na -zielonych żabkach- co roku w moim mieście odbywa się RockNoc Także byłam na koncertach w bub'ie "Różowa Pantera" i oczywiście najmilej wspominam Woodstock :P
_________________ 'Chciałabym rozkoszować się smakiem Twoich ust...'
Ostatnio zmieniony przez koleszkowa Nie 16 Wrz, 2007 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie bardzo mam gdzie. Byłem na koncertach O.S.T.R.-a, Hemp Gru i Płomienia 81. Dwa z nich były świetne, a jeden średni :P W mojej okolicy raczej nikt nie organizuje interesujących mnie koncertów (czytaj koncertów rapowych) :-)
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Ja byłem na kilku koncertach. Słuchałem na żywo takich zespołów jak:
Oddział Zamknięty
TSA
Gang Olsena
Wybrałem się też kiedyś na koncert do stoczni Gdańskiej na obchody Solidarności i posłuchałem sobie jak śpiewa David John Gilmour szkoda że nie przyjechał z całą ekipą PINK FLOYD :( Z chęcią bym sie wybrał na koncert gigantów Rock'a LED ZEPPELIN w starym składzie po 19 Latach na koncert który zagrają w LONDYNIE ku pamięci szefa wytwórni Atlantic Records który odkrył ich talent :( Cena biletu 125 Funtów Dzień 26 listopada 2007 stadion Arsenalu Londyn
_________________ "Open Source jest na długą metę wiarygodne ... dla jego zwalczania nie da się stosować taktyki [b]FUD[/b] (strach, niepewność i zwątpienie)."
[img]http://btk.net.pl/~a...rbar1.gif[/img]
Łoo, ja nie chodzę na koncerty. Nie lubię i jakoś mnie to nie kręci;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Coma- w tym roku
OSTR- w te wakacje
Jamal- w te wakacje
Natural Dread Killaz- w tamtym roku
Indios Bravos- w te wakacje
_________________ Jednak zawsze wokół 44, Magicznej liczby czar cie ogarnie, Marnie hej! Poraz pierwszy w Polsce! Psychorap! Coraz głośniej, coraz mocniej! Właśnie tak!
Na koncerty nie chadzam, ale opisze te które wywarły na mnie ogromne wrażenie. Iron Maiden Live Rock in Rio i Metallica z orkiestrą symfoniczną. Jesli do koncertów można zaliczyć duże eventy HSowe to najlepszymi z nich są Qlimax, Q-Base, In Qontrol, DefQon.1, Tommorowland, Dominator i inne
Majówki na wyspach - czyli między innymi Happysad,Hey,Dżem, Strachy na lachy ...
Punky reggae live - m.in Farbeni i Leniwiec.
I przy okazji jakieś koncerty wykonawców obojętnych mi [chodze jako towarzyszka. ^^ ]
:&
_________________ Panna Anna , o.
Ja nie chodzę - ja latam!
Spadłam z tęczy i mam jedno fioletowe oko.
Czasem jeżdżę.U mnie w mieście są często koncerty miejscowych kapel i nie tylko.No i jeszcze z okazji jakichś dni miasta to wtedy też odwiedzam jeśli są w okolicy ") Bardzo chciałabym zobaczyć na livie-Red Hot Chili Peppers! To jest moje marzenie.Byli juz w Polsce,ale nei udało mi się pojechać.Może następnym razem się uda? :-) Woodstock to impreza,na której też bym się chciała w przyszłym roku znaleść ")
W moim mieście (w tym roku) i okolicach widziałam na żywp:
-Feela :-)
-Akurat
-Urszulę
-T.Love <jupi>-najlepszy koncert (jak na razie) według mnie w tym roku,na którym byłam
-Ewę Bem
-Krzyska Zalewskiego
-Maćka Maleńczuka
i ubolewam nad tym,że nie widziałam Lady Pank,kiedy był w okolicach mego miasta..
_________________ Bo zawsze wierzę,że może być lepiej.
I zawsze wiem kiedy mam dość...
Ostatnio zmieniony przez Ashlee15 Czw 21 Sie, 2008 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum