Szukałam, ale no niestety nie znalazłam żadnego tematu który byłby poświęcony serwisowi lastfm.
Po zarejestrowaniu, pobraniu programu scroblujacego a takze odpowiednich wtyczek, program automatycznie zapisuje to czego słuchamy i w jakich ilościach.
Ma ktoś moze konto?
Jesli tak podawajcie linki, nicki itp
zaprosze was do znajomych.
Jeśli chodzi o mnie to b. fajny pomysł.
Dzięki serwisowi znalazłam wiele ciekawych zespołów, a takze poznałam osoby o podobnych gustach muzycznych.
No i czasem fajnie jest po podglądac to czego słuchają inni^^.
Hm. Nie lubię tego. Jakoś mi to nie podchodzi;x
Na początku nie mogłam się w tym połapać, a potem stwierdziłam, że to nie dla mnie i nie korzystam z tego.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Ja nie wiem o co tam chodzi. Niby wszystko obcykałem ale nie mogę słuchać.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
[quote="poem sometimes"]Niby wszystko obcykałem ale nie mogę słuchać.[/quote]
dziiwne... ściągasz lasta, włazisz w niego ustawiasz na swój profil i zeby z winampem się zgrywał no i słuchasz na winampie i sie zapisuje.
jeśli tak zrobiłeś to nie wiem czemu nie działa.
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
Zobaczymy, o co w tym chodzi;D
Pobawię się z tydzień, a potem pewnie o tym zapomnę;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
Może masz nie otagowane kawałki?
Bo właśnie to jest głupie ze jak nie masz w właściwościach wpisanego tytułu, nazwy zespołu i chyba nazwy płyty to Ci sie nie bd zapisywało na lastfm ; p
[b]Snape[/b], Twoje porównanie z użytkownikiem Snaperka wypada:
DOBRZE!!! xDD
_________________ [i]...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę."[/i]
[quote="myshqa"]a ja nie mam winampa D [/quote]
z Mediaplayerem też można zgrać i jeszcze z czymś jak dobrze pamiętam
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
[quote="Snape"]z Mediaplayerem też można zgrać i jeszcze z czymś jak dobrze pamiętam [/quote]
Tylko z Winampem i Media Playerem;) Niczym więcej : D
Lubię lastfm, chociażby dlatego, że można łatwo poszerzać swoje muzyczne horyzonty. Nawet wejście, w podobnych wykonawców, od któregoś, czego lubimy słuchać, i już można znaleźć coś wartego uwagi ;>
Ja se odnowiłem niedawno po długim czasie, fajowa sprawa :P
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum