Nie wiem, może mały opis? Tracklista? Okładka? Żeby ten temat miał ręce i nogi.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Jak dla mnie bardzo fajny kawał muzyki. najlepiej słucha się w samochodzi Jest na niej parę zgrzytów ale w sumi mi się bardzo podoba, zwłaszcza Broke, Beat & Scarred oraz All Nightmare Long. Co do powtarzających się wiecznie opinii o Metallice... generalnie jest zawsze kilka opcji dlaczego ludzie ciągle po nich jadą
a) Meta skończyła się jak odszedł Mustain,
b) Meta skończyła się po Kill 'em all,
c) Meta skończyłą się po ...And justice for all (tudzież Black album ale ludzie się do tego tak na prawdę nie przyznają bo się wstydzą przyznać, że to zaj***sta płyta)
Dlaczego o tym piszę? Bo już się nasłuchałem wystarczająco tych głupot na temat 2 ostatnioch płyt Mogę jeszcze powiedzieć od siebie, że ta płyta poniekąd jest powrotem do korzeni (tutaj też zaczynają się głosy, że chłopaki myślą, ze znowu mają po 20 lat i szaleją ) i jak ktoś zna angielski i mniej więcej historię muzyki rozrywkowej lat 80. to znajdzie w niej nawet odpowiedź na ponpunkty a) i b) ))))
[b]poem sometimes[/b], a po co ci tracklista, okłądka czy cokolwiek? Chyba nie masz zamiaru po tym oceniać płyty?
_________________ [i]Well, Im just a modern guy
Of course, Ive had it in the ear before.
I have a lust for life
cause of a lust for life[/i]
1. "That Was Just Your Life" - 7:08
2. "The End of the Line" - 7:52
3. "Broken, Beat & Scarred" - 6:25
4. "The Day That Never Comes" - 7:56
5. "All Nightmare Long" - 7:58
6. "Cyanide" - 6:39
7. "The Unforgiven III" - 7:46
8. "The Judas Kiss" - 8:00
9. "Suicide & Redemption" - 9:57
10. "My Apocalypse" - 5:00
[quote="garbatypajak"]poem sometimes, a po co ci tracklista, okłądka czy cokolwiek? Chyba nie masz zamiaru po tym oceniać płyty? [/quote]
Żeby ten temat jakoś wyglądał, a nie tytuł płyty i co sądzicie. Powinno się od razu tę płytę jakoś zaprezentować.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Płyta dobra, najlepsze All Nightmare Long, zawsze puszczam na ful jak ide na siłownię
Jednak co by nie patrzec to juz zupełnie inna liga niż wspomniane w któryms tam poście ...And Justice For All.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum