PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
paramore
Autor Wiadomość

kukiełka. 
technik
zapominalska

Wysłany: Sro 19 Sie, 2009 23:58   paramore

Paramore – amerykański rockowy zespół z Franklin, Tennessee, w którego skład wchodzą: Hayley Williams, Jeremy Davis, Zac Farro, Josh Farro i Taylor York. Pierwsze kompozycje, które stworzyli w studio, trafiły na ich pierwszą płytę All We Know Is Falling, wydaną w 2005 roku. Zespół ma na koncie występy na Warped Tour, niezależnej trasie koncertowej m.in. z Cute Is What We Aim For i wysokie miejsca na Billboard Chart[1]. W 2007 roku zespół był nominowany do nagrody Grammy. Piosenki zespołu pisane są przez Hayley i Josha. W sierpniu 2007 roku zespół był ogłoszony artystą tygodnia w MTV. W roku 2008 był także nominowany do nagrody MTV VMA i MTV EMA. W roku 2008 dwie piosenki Paramore znalazły się na soundtrack'u do filmu Zmierzch. 29 września 2009 roku ma wyjść trzeci album zespołu zatytułowany 'Brand New Eyes'. 8 sierpnia 2009 roku Paramore otrzymali dwie nagrody na Teen Choice Awards 2009. Zespół zdobył nagrody w kategoriach : "Rock Group" i "Rock Track".

Zespół jest inspirowany przez takie zespoły jak Jimmy Eat World, Sunny Day Real Estate, New Found Glory, Death Cab for Cutie i Thrice

słyszeliscie o tym zespole?
jakie są wasze ulubione ich piosenki?
co myslicie o ich muzyce?
podoba się wam tylko dlatego, bo piosenka "decode" wystąpiła w filmie "zmierzch"?
jakie jest wasze zdanie na temat zespołu paramore?

chcę dodać, że jest to mój ulub. zespół;)

missblair 
niemowa

Wysłany: Wto 25 Sie, 2009 01:33   

Chyba pierwszy raz widzę na jakimkolwiek forum temat o Paramore ; P.

Sasasa! '1. Paramore - 1,749', czyli Paramore na laście u mnie rządzi ^^.

Uwielbiam no. Kiedyś, co prawda, jarałam się nimi bardziej, a to dlatego, że to było coś świeżego, a teraz tyle zwlekają z wydaniem nowej płyty, że proszę was...
Mam albumy studyjne oba, mam dwa albumy live [chociaż są chyba co najmniej 3 ; x] i mam jakieś inne, pojedyncze piosenki. Tych nowych w sumie nie słuchałam więcej niż raz, dwa.

Ulubione piosenki? Kiedyś Fences i Crushcrushcrush, w sumie Misery Business też. Później Stop This Song (Lovesick Melody) i My Heart, i to są chyba moje faworytki. Do Decode długo nie mogłam się przekonać, dopiero wersja akustyczna pomogła ; P. O, That's What You Get i Hallelujah w sumie też lubię ; D.
[b][color=#191d1b]Muchos días me vengo[/color] [color=#c36692]sola[/color], me siento y se me pasan las [color=#eb4625]horas muertas[/color][color=#191d1b].[/b][/color]

kukiełka. 
technik
zapominalska

Wysłany: Pią 23 Paź, 2009 08:40   

[b]missblair[/b], a ja najbardziej lubię crush,crush,crush i ignorance. Do tego jeszcze dochodzą Hallelujah, Decode, I caught myself i Misery Business. A płyty nie mam żadnej. Jeszcze. Bo mam zamia kupić niedługo. ^^

Mazzy 
społecznik
marzycielka

Wysłany: Pią 23 Paź, 2009 14:33   

[quote="kukiełka."]Decode, I caught myself i[/quote]

Hej, hej, To przypadkiem nie jest ze zmierzchu ? Jak tak, To wole I Caught myself... ;p <3
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]

Księżniczka 
patafian

Wysłany: Sob 24 Paź, 2009 11:39   

Tak, Mazzy, to jest ze zmierzchu : )
A ja nie słucham tego, poza tymi dwoma piosenkami ze zmierzchu ; )
[color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]

Odpowiedz do tematu