[quote="butterfly"]Nie byłam, ale miałam możliwość pojechania, bo mój kolega jeździ... Jego zdaniem tam jest ok i podobno łączy ludzi, fajna atmosfera i w ogóle, ale jak wyobrażę sobie taki spęd o jakim mówią w tv to myślę, ze to nie dla mnie...[/quote]
Nie sped... taka liczba ludzi przyjezdzajacych w jedno miejsce w jednym celu... piękne
_________________ ...:::Meine Liebe Dammen und meine Liebe Herren:::...
[quote="Siostra_zuoo"]w jednym celu...[/quote]
żeby się naćpać?? Nie. Dziękuję.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
[quote="Siostra_zuoo"]biała~ napisał/a
Kąpiele w błocie raczej na czystość pozytywnie nie wpływają.
ale na cere jak najbardziej pozytywnie[/quote]
Widocznie jestem jakimś zgredem, ale mnie takie rzeczy nie bawią. Wole inne dziedziny rozrywki niż taplanie się w jakimś syfie.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
To chyba wiadome, że jest tam dużo narkotyków, alkoholu, seksu itp. W końcu przeważnie tak jest na tego typu imprezach. No ale wiadomo, że nie każdy, kto tam jeździ ma tylko i wyłącznie w zamiarach nachlać się, naćpać i zgwałcić 10 dziewczyn. Nie bylam nigdy, jakoś mnie specjalnie nie ciągnie. No ale z drugiej strony można się fajnie bawić, poznać fajnych ludzi i w ogóle. Myślę, że gdybym miała okazję pewnie bym pojechała. Ot tak, żeby zobaczyć jak tam jest. (;
_________________ I walk a mile with a smile
I don't know
I don't care where I am
But I know it's alright.
kolega mojego taty mieszka jakiś kilometr od tego pola gdzie woodstock sie odbywa...mówił mi, że to co mówia w mediach to nieprawda, ludzie się dobrze bawią, nic sie nie dzieje...nawet jak ma czas to wpada tam razem z żoną....
z chęcią bym tam pojechała, ale na pewno nie na to wielkie pole namiotowe, jednak troche bym sie bała....
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
[quote="butterfly"] ale jak wyobrażę sobie taki spęd o jakim mówią w tv to myślę, ze to nie dla mnie...[/quote]
Telewizja kłamie często na temat tej imprezy, zwłaszcza jeśli chodzi o TRWAM.
Wiem, bo byłam w 2006. Świetna zabawa, wśród zespołów każdy znajdzie coś dla siebie, wspaniała atmosfera i ludzie.
_________________ [color=darkblue]Przyszła do Ciebie z twarzą lodowatą
I wpiła w Ciebie swe oczy bez łzawe,
Grożąc Ci hańbą, nieszczęściem, zatratą.
W miedzianym ręku trzyma jak buławę
Rózgi, którymi zamierza Cię chłostać.
Spójrz na tę bezlitosną postać.[/color]
[b][color=indigo]To przeznaczenie.[/color][/b]
Mój kolega był na Woodstoku. Czy jak to się tam pisze.
Mówił, że to wszystko zależy od tego jacy jesteśmy, w jakim towarzystwie. Od naszej podatności.
Ja tam wybieram się za 2 lata. Teraz to był pod mostem wylądowała.
_________________ [color=gold][b]Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś.-Mały Książę[/b][/color]
Ja jak słysze jak sie księża wyrażają na pewne tematy to mi o prostu śmiać sie chce Woodstock jest fajna imprezą rockową i tyle a nie jakaś czarną mszą no bez przesady Na jednym z tych przystanków w 2006 roku były 3 ofiary śmiertelne [w tv o tym było dosyć glosno] i znałam akurat tą jedną ofiare....
[b]Paulina14[/b], Prosże używaj interpunkcij, bo tak się cieżko czyta, jak trzeba sobie samemu stawiac przecinki.
Szczxerze mówiac, to praktycznie na kazdym takim festiwalu znajdzie sie kilka ofiar.
Mój brat dostał kawałkiem szkła w rękę na głupich juwenaliach, a co dopiero Woodstock.
A ze znałaś jedną osobe.No cóż.. Pech.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Mazzy będe pamiętać .Mam takie przyzwyczajenie że jak pisze na kompie na gg czy na jakimś forum to sie zapominam i pisze jak leci bez różnych takich tam znaków
A no pech, że znałam tą ofiarę. Nie które imprezy już takie są.Znajdą sie tacy uważający się za nie wiadomo kogo i rozróba gotowa !!!
To mój brat miał r ękę szytą, bo na juwenaliach był koncert KSU.
PRzyszły jakieś panki i zaszęły rzucać butelkami w ludzi.
Jeden, to wylado9wał z butelką w głowie.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum