A mnie przez wakacje tak wkurzała piosenka Rihanny- Don't stop the music . Czy jakoś tak;/ Aktualnie rzadko słucham muzyki, więc nie wiem co potwornego znajduje się na listach przebojów:)
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
[quote="kukiełka."]Rihanny- Don't stop the music [/quote]
cudna jest;)).
Mnie aktualnie nic nie wkurza. W nawet najgorszym techno znajdę coś fajnego.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
A teraz mnie denerwuje dużo rzeczy. Czesto jeżdże autobusai, wiec mam próbkę wszystkich istniejęcach stacji radiowych. denerwuje mnie prawie wszystko, co tam leci. Zaczynajac of Feel'a, przez Rihanne, Dodę, Ewę Farnę, a na Chylińskiej kończąc. Nie znosze tgo techna/popu/niby rock'a, który tam leci. Dlatego zawsze mam MP3, które działa głośniej, niż to zakichane radio. :P
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[b]Mazzy[/b], ja wogóle nie rozumiem Chylińskiej. Ta jej nowa piosenka wcale do niej nie pasuje. Ewa Farna też mi na nerwy działa. Ogólnie te nowe 'hity' wcale nie są takie fajne.
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
Chylińska była jedyną Polskąwokalistką, która miała pazura. Teraz poszla w miłosne techno.
Zeszmaciła się. Ale cóż.
W sumie, to moze dlatego, jak to okresliłas "Mam dużo starych kawałków" ^.^
Nowe, nie zawsze znacy lepsze, co widac na tym przykadzie.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Zgadzam się z tobą jeśli chodzi o 'stare kawałki', bo ja też nawet lubię je bardziej od tych nowych. Ogólnie to większość im nowsze tym gorsze. Ale co do Chylińskiej to nie wiem co jej odbiło..
Presja otoczenia ; )
Chylińska doszła do wniosku, że techno w jej wydaniu wyjdzie jej na dobre. Chciała się sprzedać. I co? Podziałało. Ludzie chętnie kupują jej płytę. Ja osobiście lubię jej kawałek 'nie mogę Cię zapomnieć'. Innych nie słyszałam, ale może też by mi przypadły do gustu. Bardziej od jej 'starych' piosenek. Poza tym, nieważne, czy to do niej pasuje, czy nie, jak dla mnie to, co robi, robi dobrze. Zawsze. Nieważne, czy charczy do mikrofonu, czy śpiewa taneczne piosenki.
A co do Farny, lubię ją. Tylko 'odkryłam' ją dużo, dużo później, niż reszta ludzi, może dlatego mi się jeszcze nie przejadła.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum