Ja nie mogę słuchać Gosi Andrzejewicz. Wydaje mi się że wszystkie jej piosenki są o tym samym. Nie przpadam też za TH jak pierwszy raz zobaczyłam wokalistę to myslałam że to dziewczyna.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Te niemieckie zespoły, nie wiem co szaleją za nimi wszyscy- koles ktory jest wykolczykowany i maluje oczy na czarno i wygląda jak baba- nie noszę tego, poza ty nie lubie Remstein-ogolnie niemiecka muzyka out.
Resztę zniosę
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Kiepskiej muzyki jest tyle, że nie starczyłoby książki żeby wymienić. Cała polska muzyka rozrywkowa. Ja słucham głównie rapu, reggae czasem, System Of A Down i różne inne ciekawe z różnych gatunków.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Wszystkie polskie wokalistki mnie denerwują, a w szczególności Doda, która głos owszem ma, ale swoją 'popularność' zdobyła nie dzięki niemu.. Poza tym jej piosenki są o niczym.
_________________ [color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]
Wszystko zależy od sytuacji. W domu wieczorem słucha się innych rzeczy niż na imprezie.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Nie nawidzę Blog 27... Moja młodsza siostra ma obsesję na tym punkcie.
TH kiedyś byłam fanką, ale już nie jestem. Jak to moja przyjaciółka powiedziała przejrzałam na oczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum